2777
2789
عنوان

فرهنگیان

166 بازدید | 18 پست

سلام من یازدهمم هدفم فرهنگیان هستش ولی سال دهم و یازدهمم رو اتفاقاتی پیش اومد که نمراتم خیلی بد شد خیلی بد 

اصلا انگیزه ای برای کنکور ندارم میخام بدونم اگه سال آخرمو جبران کنم معدل مو بالا ببرم و درصد های. کنکور رو حداقل ۵۰درصد بزنم فرهنگیان میارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دوازدهم و کنکور رو خوب بدین در کنارش حتما حتما حتما یازدهم رو ترمیم کنین چون همشون تاثیرگذارن و اگه یکی شون بد باشه شانستونو کم میکنه 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بله دوازدهم و کنکور رو خوب بدین در کنارش حتما حتما حتما یازدهم رو ترمیم کنین چون همشون تاثیرگذارن و ...

ممکنه امسال هم مث پارسال یازدهم رو بردارن یعنی اگه برداشتن دیگه ترمیم نکنم و این که نمره زبانم خیلی بد شده ممکنه بخاطر نمره ی زبانم فرهنگیان نیارم بلخره تو کارنامه ثبت میشه و اونجا میبینن تو پرونده

ممکنه امسال هم مث پارسال یازدهم رو بردارن یعنی اگه برداشتن دیگه ترمیم نکنم و این که نمره زبانم خیلی ...

نه ممکن نیست عزیز دلتو خوش نکن کنکور ۴۰۵ ۶ تا از دروس تاثیر قطعی دارن که باید ترمیم کنی 

بله تاثیر داره 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

نه ممکن نیست عزیز دلتو خوش نکن کنکور ۴۰۵ ۶ تا از دروس تاثیر قطعی دارن که باید ترمیم کنی بله تاثیر دا ...

شما دوازدهمین میشه رشتتون رو بگین و این که چه ازمونی میرین و معدل نهایی تون چند شد

شما دوازدهمین میشه رشتتون رو بگین و این که چه ازمونی میرین و معدل نهایی تون چند شد

نه من پشت کنکوری هستم انسانی ام خودمم هنوز قبول نشدم قلم چی میرفتم معدل نهاییم ۱۷.۳۰ شد که کم بود 

نه من پشت کنکوری هستم انسانی ام خودمم هنوز قبول نشدم قلم چی میرفتم معدل نهاییم ۱۷.۳۰ شد که کم بود

اخه خیلی سخته هم یازدهم و دوازدهم بخونی و این که برای کتاب چه منابع ای خریدین من از مشاور پرسیدم گفت همش خیلی سبز بجز اقتصاد و روان شناسی که مهروماه

اخه خیلی سخته هم یازدهم و دوازدهم بخونی و این که برای کتاب چه منابع ای خریدین من از مشاور پرسیدم گفت ...

اره واقعا سخته ولی متاسفانه فرهنگیان بومیه و شهر ما خیلی سختگیری میکنه و تراز خیلی خوب میخواد بر این اساس نظر دادم .. من هر کتاب رو یه منبع خریدم که به نظر خودم اشتباه کردم تجربه نداشتم به نظر منم حتما خیلی سبز و مهر و ماه خوبن

مثلا من امسال زبانمو افتادم اعتراضم زدم ولی زده در انتظار بررسی اگه همون نمره باشه یعنی کم باشه تغیی ...

نه اینطوری نیست من از یازدهم دوتا تجدیدی داشتم که وقتی دوازدهم تموم شد رفتم اونارو امتحان دادم الانم دعوت به مصاحبه شدم

نه اینطوری نیست من از یازدهم دوتا تجدیدی داشتم که وقتی دوازدهم تموم شد رفتم اونارو امتحان دادم الانم ...

اها پس برا مصاحبه و انتخاب رشته مجاز شدین 

میشه رشتتون و معدل دوازدهم تون رو بگین

نه اینطوری نیست من از یازدهم دوتا تجدیدی داشتم که وقتی دوازدهم تموم شد رفتم اونارو امتحان دادم الانم ...

سلام وقت بخیر ی سوال داشتم شما ک یازدهم رو تجدید شدین بعد دوازدهم رفتین امتحان دادین تو مدرک دیپلمتون نوشته بود قبول خرداد یاشهریور اخه من دهم افتادم بعد میترسم قبول نشده باشم اما یازدهم قبول شدم میخام ببینم اگه دوازدهم هم قبول خرداد شم انوقت دهمو شهریور. نمره نداده باشه بخام دوباره امتحان بدم تو مدرک دیپلمم مینویسه قبول خرداد یاشهریور؟