2777
2789
عنوان

بنظزتون دعوا راه بندازم یا نه

173 بازدید | 19 پست

خاله مامانم  با عموی مامانم ازدواج کردن هر سال نذری دارن ما مبریم گوشتا رو ریش میکنیم

من سه ساله نرفتم  میرم سمت شوهرم.اخرین بار نه ماهه حامله بودم حین ریش کردن یکم گوشت خوردم جاری خالم که میشه زنعموی مامانم هی میگف اومدی گوشت بخوری دلی از عزا دراری هیچی نگفتم

بعد سه سال عموی مامانم دراومده به پدربزرگم گفته خوبه فلانی نمیاد خیلی گوشت میخورد😐

پدربزرگمم هبچب نگفته میگه دهنم قفل شد نتونستم جواب برادرمو بدم

دلم میخواد زنگ بزنم به فحش بکشمش

چون اصلا گوشتارو اون نخریده خالم و عموم خریدن ربطی به اون نداشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخوندم متنو فقط عنوانو دیدم

پاسخم: اره

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

اقا متنو خوندم

گوه خورده زنیکه اشغال زنگ بزن ب رگبار ببندس عوضی بی حیا رو

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

اگه ده سالته حتما زنگ بزن و فحشش بده و بعدش برو دم خونشون تف کن تو صورتش و چند تا لگد محکم بزن پشتش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چیزی نگو و دیگ رفت و امد نکن باهاشون

اصلا رفت و امد نداریم فقط همین تو مهمونی نذری میدیدمشون که هر سال همرو ناراحت میکنن به دیکران طعنه میزنن

حتی خود پسرخالم که باباش صاحب دیگ هست از دست اینا دو روز میره نمیاد خونه چون اذیتش میکنن ولی پدرمادرش جرات ندارن چیزی بهشون بگن چون سلیطن خانوادگی

تو که بزرگی یادم بده چکار کنماخه دفه اولشون نیس همرو اذیت میکنن

قربون دل کوچیکت برم جواب ابلهان چیه ؟

و یه چیزی داریم به اسم دوری کردن تا حالا با گوشای قشنگت شنیدی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم جاری سلیطه جیغ نمیزنه بلکه یواشکی ویشگون میگیره تا اون خودش جیغ بزنه