2777
2789

بچها خواهرم هیچی خواستگار نداشت با ی خانومی براش دعای بخت گشا نوشت و الان چندتا خواستگار خوب داره ولی قبول نمیکنه میگه من فقط میخواستم بقیه نشون بدم خواستگار دارم 

سر کار هم‌نمیره‌مامان بابام پیرن خرجی خودشون ب زور درمیارن خواهرم ۳۱سالشه چیکار کنیم راه حل چیه 

يا رب💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاشو برو از همون دعانویس یه دعا بگیرکه شوهر کنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

۳۱ ؟؟؟؟؟؟ بره خونه شوهر دیگه میخواد ترشی بندازه خودشو خواهر منم نمیزفت تیک مینداختم الان رفته خونه شوهرش 

میگفتم ۳۱ سالت شد پیر شدی زندگی نداری بدبخت ن درس ن کار فقط مفت خوری میکنی

شماره دعا نویس؟ شاید موقعیت خواستگار خوب نیشت

برا خواهرم خواستگارا از سرشم زیادن ی خانم علاف بیکار بد حجاب 

خواستگارش مهندسه اون یکی توی شرکته اما قبول نمیکنه حقوق خوب دارن خونه زندگی دارن 

يا رب💚

برا خواهرم خواستگارا از سرشم زیادن ی خانم علاف بیکار بد حجاب خواستگارش مهندسه اون یکی توی شرکته اما ...

چندسال دیگه خودش متوجه میشه چه اشتباهی کرد 

اگر شاغل بود یه حرفی 

دور از جون پدر ومادرتون که همیشه زنده نیستن این یه واقعیته 

اونموقع پشیمون میشه که سودی نداره

...
چندسال دیگه خودش متوجه میشه چه اشتباهی کرد اگر شاغل بود یه حرفی دور از جون پدر ومادرتون که همیشه زند ...

افرین درسته همه میگن شوهربده ولی اگربده چراخودتون شوهرکردین؟بدم باشه من ننیخوام سرپیری تنهاباشم لااقل یکی باشه باهاش قهرکنم

منم دعای بخت گشا میخوام 😂

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚