2777
2789

خیلی بد بود واقعا دو روز آخر رفتم با دوستم دسته ببینیم 

کلی موتور وایساده بود فقط به دخترا تیکه مینداختن 

محل شمام همین بود؟

کاربری دست دو نفر🌙💓                                                 ناشناسم  https://abzarek.ir/service-p/msg/2041789

نه

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا کی با ما کارداره آخه🤣😜🤪🤧

من برگام ریخت به ردیف وایساده بودن منتظر دخترا

واقعا بیشعورن 

کاربری دست دو نفر🌙💓                                                 ناشناسم  https://abzarek.ir/service-p/msg/2041789

خب عزیز من دسته دیدن نداره که ، سینه زدن دیگران دیدن نداره که، میرفتی داخل هیئت و مسجد می نشستی و عزاداری امام حسین رو میکردین بهتر بود 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من پسری بهم تیکه بندازه هفت جد و آبادم میارم واسش تا دیگه از این غلطا نکنه اینجا پر پسر با موتور

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

من پسری بهم تیکه بندازه هفت جد و آبادم میارم واسش تا دیگه از این غلطا نکنه اینجا پر پسر با موتور

😂😂😂

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

من چند ساله نمیرم چون اثری از عزاداری نمیبینم .ولی خانمه دیروز تاپیک زده بود که چند تا خواهر آخرشب مقایسه میکنیم که کدوممون جذابتریم بیشترتیکه انداختن .خانمه ناراحت بود امسال لاغر شدم سگ هم نگام نمیکرد تازه متاهل بود🤔

آره چندبار ب خودم دست زدن یه موتور سوار کامل سینه ام کامل گرفت دستش فشار داد ول کرد

یا خود امام حسین..

حالا خوبه عزاداری سیدالشهدا بود🤦‍♀️🤦‍♀️

این ننگا با چه رویی میان هیئت

برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد، اول باید گم شد!..اگر غیر از این بود همه پیداش میکردن