شوهرت بچه هاتو نمیخاد؟؟؟؟؟ یعتی میخای طفلهای معصوم رو بسپری زیر دست نامادری تا سرشون رو بکوبه به دیوار؟؟؟؟؟؟ مادری تو؟؟؟؟؟ راحت میتونی غذا از گلوت پایین بره؟ بدون اینکه بدونی بچه هات نون خالی خوردن یا گشنه خوابیدن، میتونی با خیال راحت سرت رو بذاری بالش و بخابی؟؟؟؟ بدون اینکه بدونی بچه هات زیر مشت و لگد مادر بزرگ، عمه، بچه های جاری، زن بابا و.... هستن، لطفا بی احساس و بی مسولیت نباش، بچه به مادر نیاز داره، مادره که به بچه غذا میده، حموم میبره، محبت میکنه، بچه از مادر یتیم میشه، شده از گوشت تنت ببر به بچه هات بده، خونه مردم کلفتی کن و نون در بیار، اما طفلهای معصوم رو به امید زن بابا رها نکن، چطور دلت میاد بچه ها در انتظار مادر بسوزن و چشمشون به در باشه؟؟؟
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.