2777
2789

من از همون دختراییم که کمتر حرف میزنم و از چشم بقیه مرموز بنظر میام 

یعنی میخوام‌چیزی بگم، همه ساکت میشن نگاهشون بمنه😂

حالا اون ردیف که میشینم، یه عده هستن که حالا یا میخارن یا حوصلشون سر میره، سرکلاس اینجوری اسممو زمزمه میکنن 

من برمی‌گردم فکر میکنم که طرف منو کار داره 

بعد میگم چیزی گفتین؟ میگن نه تو توهم شنوایی زدی😐

یا امروز گفتم نشنیدم، گفتن خب کَری نمیشنوی گوشات میکروب داره😐

حالا جداازین اینا یه مدت فکر میکردن به دوستشون حس پیدا کردم (ازش خوشم میاد) بعد وقتیکه اون توجه رو قطعش کردم الان دوستاش پیگیرمن که ببینن هنوز ازش خوشم میاد یا نه 

ارتباط مستقیممو با طرف قطع کردم، ولی بعضی وقتا یه توجه سطحی بهش دارم اونم نه درحدیکه وابسته بنظر بیام 

الان اونا همش اذیت میکنن😂ازتوجهشون خوشم میاد ولی یکم معذب میشم

نظرتون چیه؟

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

نفهمیدم چی شد حقیقتا

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چند سالته؟🤦‍♀️بکش بیرون از این بحثا درگیر همکلاسی و جو کلاس و حاشیه باشی عقب میفتی🤦‍♀️

واسه چی؟

تا دوستات درگیر این مسخره بازیا هستن تو درس بخون از همشون بزنی جلو

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بابا بیخیال چرا انقد درگیر همکلاسیاتی😂😑

خب الان من تچجهمو به طرف قطع کردن بعد دوستاش میخوان ببینن من پیگیرشم یا نه😐دنبال نشونه میگردن، مث امروز

یه نشونه که ببینن من از طرف هنوز خوشم میاد 

حالا باهاش حرف نمیزنما

تا دوستات درگیر این مسخره بازیا هستن تو درس بخون از همشون بزنی جلو

نه یعنی خب میخوام بدونم علت رفتارش چیه ولی از یه طرف دیگه از سطح توجهشون هم خوشم میاد، هم یکم معذبم میکنه

خب الان من تچجهمو به طرف قطع کردن بعد دوستاش میخوان ببینن من پیگیرشم یا نه😐دنبال نشونه میگردن، مث ا ...

منم خیلی درگیر این و اونم ولی اشتباهه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

واسه خاطر خودت

والا کسی پیگیرم نیست که 

نه مامانم، نه بابام الان گفتم کتاب تستی بخرین من سال اخرمه دیگه ببینم اصلا جریان کنکور اینا چیه انگار نه انگار 

خودمم تنها اصلا سر درنمیارم اینا چی به چیه

منم خیلی درگیر این و اونم ولی اشتباهه

نه چرخه ما اینجوریه

من که یکم بش توجه نشون میدم، اون دو سه روز بی محلی میکنه بی تفاوت میشه مثلا**

بعد که من سرد میشم، اون تازه تحریک میکنه، توحرفای منو دوستش دخالت میکنه، دنبال حرف زدن میگرده