2777
2789

برای مایی که متاسفانه حاشیه داشتیم هم سرگرم کننده ست هم دیوونه کننده 

ولی برای افراد بی حاشیه مکان نرمالیه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال میرم خیلییی استرس دارم چون درونگرام

منم درونگرام اصلا ربطی نداره 

اتفاقا واس من خوبه زیاد تو حاشیه نیستم و کسیم بهم گیر نمیده البته دوستای صمیمی م مثل خودمن زیاد حواشی ایجاد نمیکنن

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

بستگی به دانشگاهت ادماش فضاش و خیلی چیزاداره

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بستگی به رشته ای داره ک میخونی

اگه رشته تاپ بخونی معمولا بچه ها خیلی اهل مسخره کردن و حواشی و اینا نیستن

اما رشته های درجه ۲ و ۳،دانشجوها همش منتظر اینن ک سوتی بگیرن و دنبال حاشین همش

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

من امسال میرم خیلییی استرس دارم چون درونگرام

منم امسال میرم خیلیییی استرس دارم من میانگرا هستم 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

منم درونگرام اصلا ربطی نداره اتفاقا واس من خوبه زیاد تو حاشیه نیستم و کسیم بهم گیر نمیده البته دوستا ...

من اصلا نمیتونم با آدما ارتباط برقرار کنم از شلوغی و.. جمع و اینچیزاهم خوشم نمیاد

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️