2777
2789
عنوان

چطور جوانه گندم بدم ب دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 35 پست
اهومخیلی دست وپاش لاغزه دنده هاش مشخصه🤦🏻‍♀️

اره😢

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
فکرکنم بهترش سوپ باشه مشخص نمیشه

اره با سوپ خامه شاید مشخص نشه من فردا درست میکنم اگه خورد بهت میگم توام بدی البته اگه سوپ خامه دوست داشته باشه پسرتون.

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره با سوپ خامه شاید مشخص نشه من فردا درست میکنم اگه خورد بهت میگم توام بدی البته اگه سوپ خامه دوست ...

اصلا هیچ سوپی نخورده تاحالا🤦🏻‍♀️خیلی چیزا رو از روی قیافه اش میگه خوشمزه نیست نمیخورم😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اصلا هیچ سوپی نخورده تاحالا🤦🏻‍♀️خیلی چیزا رو از روی قیافه اش میگه خوشمزه نیست نمیخورم😂

واااا بچه ها که سوپ دوس دارن😂😂😂پسرت دیگه خیلی بدغذاس خدا کمکت کنه

واااا بچه ها که سوپ دوس دارن😂😂😂پسرت دیگه خیلی بدغذاس خدا کمکت کنه

فقط  ماست وپنیر میخوره

بقیه بزور میدم بهش😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

فقط ماست وپنیر میخورهبقیه بزور میدم بهش😂

بس بخاطر این کم خونه

دختر من باز برنج مرغ و قرمه سبزی سوپ میخوره