2777
2789
عنوان

چطور جوانه گندم بدم ب دخترم

149 بازدید | 35 پست

که بخوره چون با ماست قاطی کردم خیلی بدطعم شد با سیرم همینطور😢 با چی فاطی کنم که طعمش غالب نشه

دخترم ضعفه میخام یکم جون بگیره

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااب میوه  یاشربت

بااب بهتره تاباماست خیلی بدمیشه

چندسالشه دخترت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

می خواهی وزن بگیره برای افزایش وزن بهش میدی

اره گلم

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
چرخ کن سوپ خامه ای درست کن به جای جو اونو بزن ببین چقدر خوشمزه ست

طعمش ترش جونه گندم نمیاد با سوپ سفید؟

بااب میوه یاشربتبااب بهتره تاباماست خیلی بدمیشهچندسالشه دخترت

۵ساله با شربت هم بد میشه که نمیخوره

من خودم تو آب چنتا دونه قند میندازم شیرین شه بعد جوانه گندم میریزم دماغمو میگیرم میخورم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

خشکش کن پودرش کن قاطی همه غذاها میشه مثل مواد کتلت و کوکو و ناگت یا سوپ و آش و خورش

خشکشو گرفتم  دیگه

اخه میگن نباید حرارت ببینه اثرش میره

۵ساله با شربت هم بد میشه که نمیخوره

کلا مزه خیلی بدی داره 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»