2777
2789

شوهرم وقتی نیستیم کلید خونه رو مژده به برادرش و دوستاش

بماند که چه دعواهاییکردیم

چندین بار اومدم خونه دیدم دستمال کاغذی انداختن کف حمام و توالت یا نوار بهداشتی کثیف تو سطل زباله دستشویی

منم از ناراحتی کل سطل زباله های خونه انداختم دور

چندین بار همچین اتفاقاتی افتاده

تریاک میکشه یا رفیقاشو میاره خونه تریاک میکشن چند باری جلوی بچه ها خودم بساطشونو جمع کردم

ماه پیش رفتم خونه پدرم قهر که هیچ کس باهام همکاری نکرد حتی خواهرم حاضر نشد دو روز برم خونش

تا دوهفته پیش رفته بودیم مسافرت وقتی برگشتم بازم آثارشون بود حتی کیف لوازم آرایشیمم برده بودن

قبلا هم تو ماشین وسیله آرایشی دیذم که شوهرم گفت مال من نیست و چون ماشین با برادرش شریکیه منم چیزی نگفتم ولی اون حرفای بدی زد

گفت که ماشین مال هموناییه که وسیله توش جا میزارن

دو هفته ی خونه ی مادرشوهرم خالیه شوهرم و رفیقاش همش اونحان حتی چندین شب برا خواب هم همونجا موند

تا دوروز پیش رفتم خونه مادرش جفتمونه .رفتم لباس بشورم دیدم دوکارتن قرص اورژانسی که خالی هم هست انداخته بود تو منقل

دعوای بدی کردیم میگه برو خونه پدرت اما من دوماهه با خونه پدرم حرف نمیزنم و کسی رو ندارم

پریروز قرص خوردم ولی فهمید و کلی آبلیمو ریخت تو گلوم و فقط معده درد و دل دردش مونده برام

امروز خواهرم زنگ زد بهش گفتم اصلا اهمیتی نداد حتی ی اشاره کوچیکم به این موضوع نکرد

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

طلاق بگیر

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد امکان بیرون نرو

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

طلاق بگیر

خوندی قشنگ؟

خانوادم پشتم که نیستن طرف شوهرمم هستن

همین برادر شوهرم که زندگیمو ریخته بهم اومد خونه بابام دنبالم قبلش کلی حرف بارم کرده بود گفتم من با تو جایی نمیرم

نمی دونی بابام چطور ازش عذر خواهی میکرد

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

تنها راه جدا شدن از این مرتیکه اس😒

خواهرتم که واقعا😑🤢

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

جداشو 

مردک معتاد رفیق باز و میخوای چیکار ؟

امروز هم در اولین قدم قفل خونه رو عوض کن .

خونه برای تو باشه برو مهریه بذار اجرا که توقیف اموال کنن نتونه خونه رو بگیره 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
الان چ ربطی به خواهرت داشت ؟

با خواهرم درد ودل کردم ولی اصلا اهمیت نداشت براش

دلم خیلی گرفت و گریه کردم

همین

جداشو مردک معتاد رفیق باز و میخوای چیکار ؟امروز هم در اولین قدم قفل خونه رو عوض کن .

دو شب بعد دعوا نیومد خونه

ساعت ۱۰ اومد مارو بیدار کرد خودش رفت تو اتاق گرفت خوابید

تنها راه جدا شدن از این مرتیکه اس😒خواهرتم که واقعا😑🤢

با کدوم پشتیبان

وگرنه خودمم یا ب طلاق فکر میکنم یا به مرگ

کلا بیخیالی طی کن چون هر چقد دعوا کنی بدتر بی اهمیت تر میشه فقط بهش بگو منم اینکارایی ک میکنی رو میک ...

می دونه تو ذاتم نیست