2777
2789
عنوان

بنظرتون دوستم حسوده

82 بازدید | 9 پست

میدونم ممکنه زیاد بشه ولی لطفا وقت بذارید بخونید همشو نیاز به مشاوره دارم

کل زندگیش اینطوریه که چون دختره باید خوشگل باشه هر وقت یکی دیگه از دوستام بلند میخنده بهش میگه دخترونه بخند. همیشه فکر میکنه فقط خودش مشکل داره تو زندگیش و واقعا هم مشکل داره خانواده ی خیلی خیلی بدی داره بچه ها ولی اینطوریه که فقط من مشکل دارم تو زندگیم. مشکل اصلی من ایراد هاییه که میگیره. این آدم کامل درگیر ظاهر منه موهامو میگیره نگاه میکنه بعد میگه برو موخوره گیری کن موهات موخوره داره به پوستم زل میزنه میگه تو چرا اینقدر جوش داری یا میگه تو چقدر دماغت بزرگه. یه بار تاپ پوشیده بودم جلوی نزدیک سی نفر آدم پقی زد زیر خنده و گفت وایی این اصلا سینه نداره!!! . خودش اضافه وزن داره رژیم میگیره باشگاه میره فایده نداره و من لاغرم بهم میگه پاهات شبیه پای مرغه و میخنده. خودش قیافش بد نیست ولی همیشه درگیر مردمه و همیشه هم ضد حاله و تو مهمونی ها و اینا همیشه میره یه گوشه تو خودش. یه بار داشتیم درد دل میکردیم با هم گفت من همیشه دلم میخواست جای تو باشم. مثلا موهاشو میاره بهم نشون میده میگه ببین موهام چقدر خوبه حسودی کن (البته به شوخی)

بقیه دوستام دقیقا برعکس این اصرار دارن که من خوشگلم 

حالا شما بگید من حساسم یا این حسوده

I have a strong aversion to men🧚‍♀️این کاربری رو من و دوستم با هم استفاده می‌کنیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسودی ولی این ریشه ی حسادتش به خاطر خانواده ی بدی که داره هستش

وای منم رفتم امام زاده یکی اونجا بود اصلا وایب بد داد هی تند تند سوال میکرد برا چی نذر کردی چندسالته خونتون کجاس و انگار شوهر براش خیلی مهم بود اصلا پیشش نتونستم قرآن بخونم و شروع کرد تندتند سوال متولد چه ماهی هستی ماشین داری اسم چیه خونتون چجوریع کجاس شاغلی چی خوندی بعد من پوستم خوبه گفت جوشاتو میکنی پوستت اینجوریه؟ یجوریم گفت چشاش بسته شد و براق و بعد استخاره میکردم خوب نمیومد انگار با حضور اون همش منفی شد دست و پامو گم میکردم مادرش بهم گفت برام استخاره کن وسط نیت باز هی سوال میپرسید دختره