2777
2789

طی ی اتفاق شوم صورتم زخم شد و جاش موند

کرم و کوفت و زهرمار هم اثر نزاشت، مامانم گفت بزا تا پاییز اگه نرفت میریم لیزر😏ولی من خوب میدونم ک تا پاییز و فلان بهونه است، اینا اصلن دلشون نمیخواد ک من براشون خرج بتراشم...اصلن نمیخوادا اصلن🫠بعد شاید بگید که ،شاید پول ندارن🫠🫠🫠کاش نداشتن ، اتفاقن متاسفانه و هزار متاسفانه دارن زیاد هم دارن، تنها چیزی ک ندارن علاقه به منه...بعد شاید بازم بگید ک چرا خودت کار نمیکنی؟ من هرچی کار کردم طلا خریدم و دسته مامانمه، بهش میگم باشه شما پول ندید ، ی تیکه کوچیک از طلاهایی ک خودم خریدم بده ببرم بفروشمش🫠🫠

و مامانم طلاهارو قایم کرده🫠🫠من واقعن اعتماد بنفسم از دست دادم، قبل این موضوع من واقعن خوشگل بودم😭 ولی الان حتی نمیتونم ت چشای کسی مستقیم نگاه کنم و این اصلن برای مامان و بابام مهم نیست💔😭

واقعن نمیدونم چی کار کنم!!! واقعن ناراحتم و درمانده😭

از این طرف هم چت جی بی تی میگه اگه زیاد از مدت زخم بگذره هیچ وقت صددرصد خوب نمیشه و اینو خانواده پول پرسته من نمیفهمن😭😭😭واقعن از مامانم انتظارشو نداشتم💔

چند سالته؟ میتونی وقتی سنت بیشتر شد بری

کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های دو سه سال قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته؟ میتونی وقتی سنت بیشتر شد بری

۲۲ سالمه

ولی من الان ت اجتماعم، وقتی سنم بیشتر شد هم اثر درمان کمتره هم تا اون موقع کلی آسیب روانی دیدم....این داره میسوزونتم ک خانواده ام میتونن کمکم کن ولی خونسرد فقط دارن ب گریه هام نگاه میکنن💔

ببین چن وقته زخم شده جدیدا یا خیلی وقته چون بعضی زخما به مرور میره خیلی این موردی دیدم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ببین چن وقته زخم شده جدیدا یا خیلی وقته چون بعضی زخما به مرور میره خیلی این موردی دیدم

۴ ماهه و رنگش تیره شده

من پوستم سفیده و این رنگ قهوه ای به شدت ت ذوق میزنه ت صورتم که هرچه قدر هم کم رنگ بشه(که اصلن کم رنگ نیست) بازم ب طور واضح دیده میشه...اینطوری بگم ک من با کرم پودر حتی نمیتونم کاورش کنم تا دیده نشه

۴ ماهه و رنگش تیره شدهمن پوستم سفیده و این رنگ قهوه ای به شدت ت ذوق میزنه ت صورتم که هرچه قدر هم کم ...

اهااا پس جاش مونده. بنظرم حتما برو دکتر پوست حتی اگه طلا فروختی صورت خیلی مهمه شما هم سنت کمه حیفه خودتون با دست خراشیدین؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
۲۲ سالمهولی من الان ت اجتماعم، وقتی سنم بیشتر شد هم اثر درمان کمتره هم تا اون موقع کلی آسیب روانی دی ...

تو سنت زیاده نباید انقد بهت زور بگن.

میتونی از اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ کمک بگیری‌

یاهم اینکه اینبار که پولات جمع شد دیگه نده به خانوادت و برو لیزر

کاربری قبلا برای فرد دیگه‌ای بوده. تاپیک‌های دو سه سال قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیک‌های بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیک‌های دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.