2777
2789
عنوان

کیا از سهام سر درمیارن

73 بازدید | 8 پست

من دو سه ساله اسفند ماه یه مبلغی میاد رو کارتم،  امروز رفتم بانک پرسیدم گفتن یه سهام داری سود سهامته.  مال واحیا سپاهانه.  

یادمه بچه بودم پدرم برای من و داداشم سهام ثبت  نام کرد. سهام شرکت سپاهان.  حالا پدرم در قید حیات نیستن. فکر میکنم ۲۵ سال پیش بوده جریان سهام. حالا من چطوری باید بفهمم که چطوریه؟  ارزشش الان چقدره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال اینکه سهام بورسی باشه زیاده،  برید پست بانک، یه کارگزاری ثبت نام کنین مثلا بگید «مفید» حساب باز کنه،   بعد که کد بورسی و رمزتون رو گرفتین،  اینجا پیام بدین بگم تو گوشی برنامه شو نصب میکنین..

سپاهان نفتیه،  واحیا هم شرکت سرمایه گذاری..

شاید این 🌎،  جهنم سیاره ی دیگری باشد...

سلام برید دفتر پست بانک ،   کد بورسی و رمز ورود رو بگیرین،  اگه کارگزاری  قدیمی یا بدرد نخور بود، اصلا بگین  حساب «مفید»  براتون باز کنه،   بعد اینجا  پیام بدین بقیشو بگم.   تو گوشی باید نصب کنید...

شاید این 🌎،  جهنم سیاره ی دیگری باشد...

سلام برید دفتر پست بانک ، کد بورسی و رمز ورود رو بگیرین، اگه کارگزاری قدیمی یا بدرد نخور بود، اص ...

ممنونم از راهنماییتون.  به کسی سپردم که کار بلده برام بفروشه.  واقعا سخت بود و از حوصله ی من خارج بود.  به هر حال ممنونم