2777
2789
عنوان

برام سواله چرا تو نی نی سایت

551 بازدید | 57 پست

همه طرفدار تاپیک بدبختی هستن حتی اگه فیک باشه 

ک طرف تاپیک میزنهه زاررر میزنه دروغه مثلا داره میگخ شوهرم از خونه پرتم کرد بیرون پول ندارم جایی ندارم  بعد مدرکی هم نمیده  همه دلشون میسوزه راهکار میدن و پیگیر فیک بودنش نیستن تازه یکی هم میاد میگه فیکی خود استارتر بقیه شروع میکنن ب نفرین کردن و قضاوت ممنوع حالا خوبه  معلومه فیکه دنبال ترحم هست 

داره ب ریش خیلی میخنده 

بعد یکی ک میاد از خوشبختیش میگخ سریع میگن فیکه 

چرا همچین شدیم از ناراحتی بقیه انگار خوشحال میشیم برعکس از خوشحالی دیگران ناراخت 

من نمیگم همه فیکن یا طرفداری کاربر خاصی بکنم ولی اخیرا مد شده این موضوع تو نی نی سایت 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بیشتر با بدبختی ارتباط میگیرن تا خوشبختی

خوشیو فیک میدونن چون باور ندارن یکی واقعا حالش خوبه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

چون همذات پنداری میکنن 

دلشون آروم میگیره 

مگه  مردم ما خوشبختن که از خوشحالی هم لذت ببرن 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

دلیل نمیشه اگخ یکی از زندگیش میاد میگه و حالا شما اون اتفاق براتون عجیبه بگین فیکه 

پذیرش و تحمل بدبختی بقیه برای مردم قابل تحمل تره تا خوشبختی که نمیتونن خودشون داشته باشن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین بعضی تاپیک‌ها که به اصطلاح خوشبخت بودنشون رو میزنن، گاهی اوقات خیلی تابلوئه فیکه همونجوری که بعضی تاپیک‌هایی که راجع به بدبختیه چراغ سفید میزنه از شدت فیک بودن.

به هر حال هر دوش هست...

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

یه سریاشون چه ناراحتا و چه خوشحالا مشخصه فیکن

صد در صد ولی انکار اون فیکایی ک از بدبختی میگن توسط نی نی سایتایی خیلی بیشتره 

اینی که میگی روبارهاتجربه کردم هروقت تاپیک حال خوب کن زدم یاگزارش زدن یادنبال زیربغل ماربودن یااومدن اونقدازبدبختیاشون گفتن که فرداش تاپیکوبدم حذف کنن اینجابعضیاآدمای خطرناکی ان

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

ببین بعضی تاپیک‌ها که به اصطلاح خوشبخت بودنشون رو میزنن، گاهی اوقات خیلی تابلوئه فیکه همونجوری که بع ...

قطعااا ولی خب قبول داری اونی ک از خیانت تخیلی شوهر نداشتش میگه خیلی کم پسس میاد بهش تهمت فیک بودن بزننن

اینجا فکر میکنن همه فقیررررن و بخاطر همین فقر میان نی نی سایت

به نظر عمده کاربرا کسی که درآمد خوب زندگی خوب داره نی نی سایت چیکار میکنه 😕

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....