2777
2789
عنوان

اون غذا یا کیک یا دسری رو که درس میکنین و همه دوس دارن و بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 52 پست

براي پختن گوشت، اول پياز خورد ميكنم با گوشت ميزارم باهم سرخ بشن، قبلشم به گوشت فلفل سياه ميزنم، وقتي باهم تفت خوردن، زعفرون حسابي ميزنم و دو ليوان آب ميزارم تا بپزه، در آخر پختم يه عصاره بره و آبليموي تازه توش ميريزم، نمكم در آخر اضافه ميكنم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مینای بهاری دستور سوپ و دسر پان رو بنویس لطفا با جزئیات

چشم تایپ میکنم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

طرز تهیشو بنویسین لطفا

لوبيا پلوي كته 😋😋😘

اول پياز داغ درست ميكنم 

بعدا بهش گوشت چرخ كرده اضافه ميكنم 

يكم دارچين 

نمك فلفل 

يه كوچولو زيره ميزنم 

بعد بهش رب اضافه ميكنم تفت ميدم تا رنگش وا شه 

بعد گوجه رنده شده اضافه ميكنم 

ميزارم تا با گوجه خوب آبش كشيده بشه 

بعد لوبيا از قبل خورد شده و پخته شده رو بهش اضافه ميكنيم 

بعد يه مقدار دم كرده زعفرون هم بهش اضافه كنيد خوشمزه تر ميشه 

برنج رو به اندازه كته توش آب ميريزم 

نيم ساعت كه خيس خورد رو حرارت ميزاريم وقتي جوش اومد مواد لوبيا رو بهش اضافه ميكنيم 

وقتي آبش كشيده شد 

دم كني ميزاريم و حرارت رو كم ميكنيم و ميزاريم تا خوب دم بكشه

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
تیرامیسو . رولت خامه ای . گوش فیل

من یه بار خواستم تیرامیسو درس کنم ولی گفتم شاید خوشمزه نشه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

نون خامه اي، كيك و كاپ كيك و تيراميسو هم عالي درست ميكنم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
لوبيا پلوي كته 😋😋😘 اول پياز داغ درست ميكنم  بعدا بهش گوشت چرخ كرده اضافه ميكنم  يكم ...

ممنون زهرا جون👌

نون خامه اي، كيك و كاپ كيك و تيراميسو هم عالي درست ميكنم

رسپی تیرامیسوتونو لطفا بفرستین

کیک یخچالی مثل همون دستوری که تو نت هس درس میکنین؟

كيك يخچالي انواع مختلف داره 

من يه نوعش رو خيلي دوست دارم 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
من یه بار خواستم تیرامیسو درس کنم ولی گفتم شاید خوشمزه نشه

تيراميسو خيلي خوش طعمه، يه بار درست كردم شوهرم برد براي دوستش، هنوز تو حسرت همونه، خيلي به شوهرم گفته دوباره براش درست كنم اما حسش نيست

رسپی تیرامیسوتونو لطفا بفرستین

من خودم دستورشو از نت برداشتم، تيراميسو بدون تخم مرغ، همه جا هم دستورش تقريبا يكيه