2777
2789
عنوان

خسته شدم از بچه داری

54 بازدید | 3 پست

یه پسر دو ساله دارم و یه توراهی . ناشکری نمیکنم اما واقعا دیگه خسته شدم. کشش ندارم . دلم میخواد گاهی برای خودم باشم . وقت نمیکنم موهامو شونه کنم . همش میگه یا باهام بازی کنید یا سرپا منو بچرخانید . هی بستنی میخواد . باقیمانده آبش رو می‌ریزه زمین . می‌خوام داد میزنم اما وقتایی دیگه کاسه صبرم لبریز میشه ‌. امروز بغل میخواس و باباش نبود ‌ . بغل نکردم . نزدیک یک ساعت گریه و دیگه صداش خروسی شد و ورنسکه می‌رفت . حالا هم با  باباش تو اتاق مشغوله اما آنقدر منو خسته کرده که جون ندارم از جام بلند شم و با سر و وضع خونه و خودم رسیدگی کنم و کارای شخصیمو انجام بدم . دیگه درمانده شدم ‌. اون روز دو ساعت دو بغل چرخوندم فشارم افتاد...‌

بله سخته ولی شکرگزار باش خیلیها ارزو داشتن جای توباشن از بچه هات لذت ببر .

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.