2777
2789

بچه ها من رفته بودم ماموریت بعد میخواستم برای یک نفر آقا که ازش خوشمم بیاد سوغاتی بیارم حالا تصور کنید که توی اون بازه زمانی امکان اینکه سریع ببینمش وجود نداشت و اگر خوراکی  اینا میوردم سریع خشک‌میشد و خراب میشد 

منم براش بنا به اتفاقاتی که افتاد دو تا تیشرت و زیرپیرهن آوردم

وقتی بهش دادم گفتش که اا وای خیلی شوکه شدم گفتم چرا اولش جواب نداد و طفره رفت تا من خیلی خیلی اصرارکردم یهو گفت برای این که برای من لباس زیر اوردی 

میشه تحلیل و تفسیرش کنید 😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه، کار بدی نکردی. طرف ممکنه فکر کرده باشه لباس زیر آورده‌ای که اشتباه برداشت کرده. چون تیشرت و زیرپیرهن خیلی به هم شبیه‌ن. به هرحال، اینجور برداشت‌ها ممکنه پیش بیاد. حالا اگه درست متوجه نشده، یه توضیح کوچیک بدی که فقط تیشرت بوده شاید فضا راحت‌تر بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

حتما فک کرده گرفتی که برات بپوشه تو تنش ببینی 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

هیچی نمیخریدی بهتر از این اینا بود 

۲ تا تیشرت  ؟ زیر پیراهن !!!!!!! 

انگار واسه شوهرش رفته سر کوچه خرید کرده 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
هیچی نمیخریدی بهتر از این اینا بود ۲ تا تیشرت ؟ زیر پیراهن !!!!!!! انگار واسه شوهرش رفته سر کوچه خر ...

چون باهم اصلا تعارف نداریم 

هم اینکه برای شرکت تولیدی همین محصولات رفته بودیم 

چون باهم اصلا تعارف نداریم هم اینکه برای شرکت تولیدی همین محصولات رفته بودیم

خودت بهتر میدونی رابطتون در چ حده ولی بنظرم با هر همکار مردی آدم باید ی حریمی را حفظ کنه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
خودت بهتر میدونی رابطتون در چ حده ولی بنظرم با هر همکار مردی آدم باید ی حریمی را حفظ کنه

دوستیم باهم خیلی هم‌ صمیمی خارج از محل کار هم‌ مدت هاست باهم رفت و آمد داریم مجرد هم هست