یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره وضعش خوبه خیییلی نه ولی خیلی ها پولدار میشناسنش
و چند تا پسر داره مه تخم طلا براش گذاشتن؟
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
جهاز که میده حالا نمیدونم تا چه حد ولی منظورش احتمالا چیزهای دیگر حالا منم خیلی توقع ندارم چیزی به نامم کنه ولی نباید طلایی بگیره اصلا تا الان برام نگرفته تو عقدم جایی خوبی نیست اتاقمون آبجیم آیفون میخواد هنوز نگرفته ولی میدونم خواهرم حقش رو میگیره ولی من چی من آیفون نمیخوام من خونه خوب نمیخوام
ایشالا سلامت باشه ولی وقتی مریض بشه احتمالاً از شما انتظار داره بری جمعش کنی متاسفانه خیلی از خانوادههای ایرانی دختر رو فقط برای این نگه میدارند که وقتی پیر شدن بشه عصای دست و کاراشونو انجام بده