2777
2789

من کنکوری1405 هستم و تا الان کتاب کار نخریدم

ولی گفتن برای کنکوری کتاب کار لازمه

پس میخوام تابستون برای دهم و یازدهمم بگیرم

فکر میکنم هزینش خیلی زیاد بشه یه جا بخرم

میشه بگین؟؟ از کجا تهیه کنم یا اینکه دسته دوم بگیرم

ممنون💚

دست دوم اینترنتی نمی‌دونم تو شهرتون بگرد پیدا کن

ولی اینترنتی نو عشق کتاب 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اسم سایتشو یادم نیست ولی کتاب رو سرچ کنی سایت هایی که نو و دست دو میفروشن میاد برات 

تو شهری که هستی هم میتونی حضوری بری 

هر شهری یه سری کتابفروشی داره که کلا کارش کتاب درسی دست دو 

تو دیوار هم دیدم میذارن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت جامعه بگیرم خوبه؟

اگر میخوای برم دوازدهم اره جامع بگیر 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اسم سایتشو یادم نیست ولی کتاب رو سرچ کنی سایت هایی که نو و دست دو میفروشن میاد برات تو شهری که هستی ...

میگم اگه کتابفروشی برم شاید اون انتشاراتی که میخوام نباشه 

بنظرت جامهه شونو بگیرم خوبه؟ 

اره دوازدهم میشم مرسی💚

قربونت🤍

میگم اگه کتابفروشی برم شاید اون انتشاراتی که میخوام نباشه بنظرت جامهه شونو بگیرم خوبه؟

معمولا دارن همه ی کتاب هارو 

بنظرم‌برو یه سر بزن 

نمیدونم قشنگم من خیلی سال پیش کنکور دادم نمیدونم الان کدوم کتاب ها بهتره