2777
2789

کسی که دوستم داره...💔🥺

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم عشق یه طرفه به درد نمیخوره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان بین دو شرایط گیر کردی یا فقط نظرسنجیه؟

ب اونی ک دوسش داشتم نرسیدم چون ی طرفه بود 

و الان با اونیم ک خیلی دوسم دارم منم دوسش دارم ولی گاعی وقتا ب اونی ک دوسش داشتم فکر میکنم

در حرف کسی که دوستم داره

ولی در عمل به چشمم دیدم البته برای هم جنس خودم 

کسی که دوستش دارم 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ب اونی ک دوسش داشتم نرسیدم چون ی طرفه بود و الان با اونیم ک خیلی دوسم دارم منم دوسش دارم ولی گاعی وق ...

خب اینکه طبیعیه به قبلی فکر کنی، ولی سعی کن فکر نکنی، زندگی الانتو نابود میکنی

مخصوصا میگی خودت به ایشون که باهاش هستی علاقه داری

اون قبلیه تموم شده و رفته، توی قبرستونای گذشته پرسه نزن، دردی رو دوا نمیکنه

تمرکزتو بزار روی شناخت شخص جدید و ببین اخلاقیاتش چطوریه

و ببین خواسته های خودت چیه و ایا ایشون خواسته هات رو براورده میکنه و شما هم برای ایشون مناسب هستی یانه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch