2777
2789
عنوان

از حیاط مادرشوهر بلند بشم یا نه

151 بازدید | 10 پست

ممنون میشم همه جواب بدن.مامانایی که تو ی حیاط با مادرشوهر بودین .بعد چندسال بلند شدین از اونجا ؟اجاره رفتین یا خونه خودتون ؟اگه اجاره رفتین میتونین از پس کرایه بربیاین ؟من ب مامانم اینا میگم‌ ب شوهرم بگم از اینجا دربیایم و بریم خونه دیگه مامانم اینا میگن شوهر تو می‌تونه آخه اجاره بده ؟میگم چ ربطی داره این همه آدم اجاره میدن یعنی شوهر من قد اونا عرضه ندارع ؟؟؟مامانم میگ بشین پولات جمع کن درنیا مستاجری سخته ولی من اخلاق شوهرم میدونم تا نشسته اینجا اصلا ب فکر خونه و زمین و ..نیس چون خیالش از بابت اینجا راحته .شما بودین چیکار میکردین؟؟؟ ب همه این وضعیت اینو هم اضافه کنین از دست مادرشوعرم خسته ام و وقتی خونه نیستم میاد از لباسشویی و وسایلم استفاده می‌کنه خوراکی می‌بره قایمکی فکر می‌کنه نمی‌فهمم.شما بودین چیکار میکردین ؟؟

باتوجه به شوهرت حتما بلندبشو

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرتینا شناخت بهتری از شوهرت دارن فک کنم

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

عزیزم خیلیا اطرافمون بودن اینجوری فکر می‌کردن که اگه دربیایم از اینجا از پس خرج و مخارج بر نمیایم ولی بعدا که رفتن گفتن ای کاش زودتر میرفتیم ، خدا بزرگه . توی یه حیاط بودن با مادرشوهر آرامش زندگی به باد می‌ره من خودم هستم با این تفاوت که ما تو حیاطشون صدمونو گذاشتیم ماشینمونو فروختیم من طلا فروختم سنگ راه پله رو بابام برامون خرید خونه ساختیم بدون اینکه دست نوشته ای بگیریم یا سند تفکیک بشه الان هم با کمال پررویی میگن خونه ی شما مال ماست ، و ما نه میتونیم پاشیم از اینجا نه میتونیم بفروشیم هیچی به هیچی.خدا شاهده روزی صد بار به غلط کردن میفتم ای کاش میرفتم مستاجری ولی اینجا خونه نمیساختیم 🤦🏼‍♀️

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
عزیزم خیلیا اطرافمون بودن اینجوری فکر می‌کردن که اگه دربیایم از اینجا از پس خرج و مخارج بر نمیایم ول ...

ما هم سال ۹۸ سی میلیون تومان خرج اینجا کردیم که اون موقع با اون مبلغ بهترین خونه کرایه میکردیم