2777
2789

شیش سال این جام دیگه دارم دق میکنم تازه جاریم هم تو یه واحد دیگه میشینه تو همه چی دخالت میکنن آرامش نداریم اصلا نمی‌دونم خواب خوب و با آرامش چطوریه از صبح که میشه وق وق بچه ها جاریم و جیغ هاشون شروع میشه تا خود شب پدرم رو درآوردن بچه کوچیک دارم میبرم خونه مامانم اینا میخوابونم بعد از ظهر ها وگرنه از جیغ هاشون صد بار بیدار میشه 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 

دوستانه بهشون بگو

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭چندروز دیگه تولدته به کجا زنگ بزنم تبریک بگم هان؟؟؟😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم تولدت پیشاپیش توآسمونا مبارک عروسکم۱۳۷۳/۶/۳۱😭😭😭🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو جنگل بزرگ شدن مگه؟ 

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

بچه هاش حسودی میکنن بزرگ تراشون از حسودی هی منو پیش شوهرم حرف میارن خدا بزنه به کمرشون این عاشورا و تاسوعا منو حرف آوردن کارمون با شوهرم به کتک کاری رسید صد بار تا حالا قهر کردم به ارومی گفتم به تندی گفتم طلاهام رو فروختم گفتم بدیم رهن اصلا نمیزارن از این جا بریم دیگه نمی‌کشم خسته ام خسته 

هفت ساله تو ساختمون مادرشوهرم زندگی میکنم

امسال خونه خریدیم قراره بریم 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

به نظرم مشکلاتت ناشی از اینه که اونا فرهنگشون ضعیفه اصول همسایگی رو رعایت نمیکنن ‌ نسبت فامیلیشون در این مورد نقشی نداره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
یعنی صدا این قدر میاد تو‌ خونه شما ؟ باورم نمیشه

چرا باورتون نمیشه؟؟؟؟ صدای در کمد دیواری همسایه بالایی ما  که باز میشه کاملا روشن و واضح تو اتاق خواب ما بیاد 

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

یعنی صدا این قدر میاد تو‌ خونه شما ؟ باورم نمیشه

چون ما طبقه دومیم اونا سوم میان دم واحد ما جیغ داد میکنن در خونشون رو باز میزارن هوا بره باند روشن میزارن تا ته زیاد میکنن اگه بدونی چیکار میکنن این جاریم هم دختر خالشون هیچی نمیگن بهش با اون جاریم هم همینطور کرده از این جا رفته ولی شوهر من نمیاد بریم هم خونوادش هم نمیزارن

چون ما طبقه دومیم اونا سوم میان دم واحد ما جیغ داد میکنن در خونشون رو باز میزارن هوا بره باند روشن م ...

اگر مرد مرد باشه اجازخ دخالت نمیده حتی به خانواده خودش اگر شوهرت بخواد هیچ کس نمیتونه جلوشو بگیره 

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖