2777
2789

سلام خانوم گل ها💜

صبحتون بخیر

تاپیک دیشبم در مورد علوم متافیزیک بود که اکثرا اون رو با علوم متاسایکولوژی یا همون فراطبیعی اشتباه گرفتن ، من در مورد متافیزیک بیش از ۱۱ ساله مطالعه میکنم ولی در مورد علوم جذاب فراطبیعی اطلاعات خاصی ندارم . 

هرکس اینجا تجربه  یا اطلاعات علمی داره در موارد ( احضار ، دیدن روح ، رویای صادقه ، طالع بینی ، جادوگری ) ممنون میشم به اشتراک بذاره🤍

سوالاتتون در مورد منافیزیک رو تاپیک قبلی جواب میدم🌱

پُز نیستسبک زندگیمه😎

کلااا بی اطلاعمممم 😂ولی عاشق اینجور مباحثم 

کسی چیزی گفت لایکم کن مرسی

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شخصی خوده من اینه جادو یه نوع علمه.علمی که خیلی جلوتره و برای ما غیر قابل درکه بخاطره همون جادو ...

یعنی شما علوم متاسایکولوژی رو زیر مجموعه علوم متافیزیکی میدونید ؟ 

چون نظر خیلی از دانشموندان هم همین هست

پُز نیستسبک زندگیمه😎

یعنی شما علوم متاسایکولوژی رو زیر مجموعه علوم متافیزیکی میدونید ؟ چون نظر خیلی از دانشموندان هم همین ...

متاسایکولوژی رو واقعیتش نمیدونم چی هست دقیق. ولی بنظر من متافیزیک بعد بالاتری از علوم و علم های شناخته شدست.

متاسایکولوژی رو واقعیتش نمیدونم چی هست دقیق. ولی بنظر من متافیزیک بعد بالاتری از علوم و علم های شناخ ...

جنبه‌ای از هر نظریه روان‌شناسی هست که به ساختار خود نظریه (از این رو پیشوند «فرا») و نه به موجودیت آن اشاره‌داره 💜

آخه توی متافیزیک ی سری علت ها هستند که معلول ندارند

پُز نیستسبک زندگیمه😎

در مورد طالع بینی بعضی آدم های خیلی خوب و بندگان پاک خدا هستن که خدا قدرتش رو بهشون میده

در مورد جادو هم خود خداوند گفته گناه هست و خود خداوند در آیات قرآن کریم گفته که بی تاثیر هست