2777
2789

خانواده همسرم خونه شون یه شهر دیگه است که یک ساعت با ما فاصله داره

برادرم هم تو اون شهر خونه داره که تعطیلات میرن اونجا

ما دو هفته یکبار میریم اون شهر و همه تعطیلات هم اونجا هستیم 

همیشه یک شبانه روز کامل اونجاییم بعد بچه ها با گریه مجبور مون میکنن بریم خونه برادرم که پدر و مادرم و خواهرم هم میان اونجا

خونه برادرم خیلی خوش میگذره اونجا همش شادی و خنده و بازی و چالش هست  بچه های برادرم هم هستن

حالا خونه پدر شوهرم ساکت اونا تنها هستن و اغلب خوابن بچه هام نمی یان مجبورم خودم با همسرم بیام به شدت حوصله ام سر می‌ره از صبح تا شب میرم تو اتاق هیچ کس حتی حرف هم نمیزنه

بعد اونا همیشه ناراحتن که چرا بچه هام میرن خونه برادرم منم در رفت و آمدم مثلا یه روز اینجام به روز اون طرف میگن کلا باید اینجا باشید ما تنهاییم 

شما همیشه دور همید مادرشوهرم میگه ایشالله عروس بگیری ببینی من چی میکشم عروسات برن با خانواده خودش

گناه من چیه بچه های دیگه اش نمی یان

دخترش کلا سالی دوبار میاد خونه شون

پسراش هم سر میزنن ولی اونا هم بیشتر با خانواده خودشون هستن

الهم صل علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من فقط  اگر خواهر شوهرم اینا بیان یا عموهاش بیان اونجا میمونن 

من نتونستم اینو ثابت کنم که بچه ها ازآپارتمان در میان که برن لذت ببرن درکی از تنهایی اونا ندارن فقط به فکر بازی خودشون هستن

خب به هر حال باید انصاف و اعتدال را رعایت کنی

منم پسرم پدرشوهر و مادرشوهرمو دوست نداره چون محبت نمیکنن بهش با اینکه همین یه دونه نوه را دارن. اما من به زور و گریه میبرمش میگم نوه شونی باید سرشون بزنی‌

الهی به امید خودت...  
عروستون راضی هست میرید خونش

آره بابا خودشون میان دنبال بچه ها به زور میگن بچه ها بازی کنن

خرج خونه تو این مدت کلا با پدرم هست

همه کارها هم بیشتر خودمون انجام میدیم 

خب به هر حال باید انصاف و اعتدال را رعایت کنیمنم پسرم پدرشوهر و مادرشوهرمو دوست نداره چون محبت نمیکن ...

یک شبانه روز که با گریه و درگیری اونجا هستن 

خانواده همسرم میگن کلا باید اینجا باشید

خانواده همسرم بیشتر از دورهمی ما ناراحتن 

مادر شوهرم مدام بغض داره که چرا بچه های من جمع نمیشن

تقصیر من چیه آخه که بچه هات نمی یان

من به اندازه خودم سر میزنم بهشون نمیتونم جای تک تک بچه هاش رو پر کنم که اگر دخترش و نوه هاش ماهی یکبار هم بیان تو روی من نگاهم نمیکنه

یک شبانه روز که با گریه و درگیری اونجا هستن خانواده همسرم میگن کلا باید اینجا باشید

نه دیگه رک بگو نصفش این طرف و نصفش اون طرف.

اون موقع هم که اونجایید برید بیرون تفریح تا دلشون باز بشه غر نزنن

الهی به امید خودت...  
تو خونه نمونید با خانواده شوهرت برید تفریح و پیک نیک.

معمولا اینجور ادما اهل تفریح نیستن

سن رو بهانه می کنن وگرنه فقط مراقبن جایی نری بهت خوش بگذره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
معمولا اینجور ادما اهل تفریح نیستنسن رو بهانه می کنن وگرنه فقط مراقبن جایی نری بهت خوش بگذره

دقیقا همینه آخرین بار تصمیم گرفتیم بریم بیرون

من صبح بیدار شدم دیدم هیچی آماده نیست بعد مادر شوهرم با غر و اخم میگه چرا آماده نکردی میگم خب من که نمی‌دونم چی بردارم شما بگو من بهتون کمک میکنم میگه من حوصله ندارم خودت پاشو جمع کن

هیچی آماده نکرده نه غذایی نه ظرفی 

دقیقا همینه آخرین بار تصمیم گرفتیم بریم بیرونمن صبح بیدار شدم دیدم هیچی آماده نیست بعد مادر شوهرم با ...

خدا بهتون صبر بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خانواده همسرم بیشتر از دورهمی ما ناراحتن مادر شوهرم مدام بغض داره که چرا بچه های من جمع نمیشنتقصیر م ...

شما که مسئول این موضوع نیستید خودش میدونه و بچه‌هاش

اما حتما زمان بگذار بچه‌هات پیششون باشند نمیدونم یجوری سعی کن یکم جذاب کنی اونجا را براشون

خانواده همسرم بیشتر از دورهمی ما ناراحتن مادر شوهرم مدام بغض داره که چرا بچه های من جمع نمیشنتقصیر م ...

عزیزم اولویت بچه هاتن چند سال دیگه بزرگ میشن خودشون تصمیم میگیرن کجا برن 

الان دل ب دلشون بده

مادرشوهرتم خودش باید مدیریت کنه بچه ها رو دعوت کنه بهشون خوش بگذره

مهمون بیاد بری بخوابی خب کی میاد خونت آخه