2777
2789
عنوان

پشت کنکوری و دانشجوهای عزیز

275 بازدید | 39 پست

سلام میشه روشی برای جمع بندی زیست بهم بگید

نمیدونم توی این ده روز باقی مونده چی بزنم که همه مطالب مرور شه چون دیگه آزمونی برگزار نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبلا کامل و جامع تست زدی و نکاتشو حاشیه نویسی کردی تو کتاب بهت پیشنهاد میکنم دفترچه زیست خارج 1403 و خارج 1402 رو سوال به سوال بررسی کنی تا دستت بیاد که سوالات از کجا بیشتر طرح میشن و چه ساختاری دارن مهم ترین کار تو این 10 روز اینه کتاب از دستت نیوفته و شکل ها رو بررسی کنی متن کتابو مرور کنی دوباره متن کتابو مرور کنی هر چقدر بیشتر بهتر خودم 68 زدم زیستمو 

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

اگه قبلا کامل و جامع تست زدی و نکاتشو حاشیه نویسی کردی تو کتاب بهت پیشنهاد میکنم دفترچه زیست خارج 14 ...

یعنی مرور کردن مهمتر از تست زدنه ؟

اخه به هرکی میگم میگه فقط تست بزن میگم یسری مطالب واقعا یادم نیس میگه تست بزن منم میگم باید مرور کنم ک بتونم بزنم

چ کنم خسته ام از نظر جسمی

این روزای آخر می‌فهمم خستگی خیلی بیشتره چون زمان کمی مونده هر وقت خسته شدی بگو من برای هدفم فقط 10 روز دیگه باید تلاش کنم و بعدش نتیجه زحمت هامو میبینم اگر پارت های مطالعاتی خستت کرده سعی کن کمترشون کنی مثلا نیم ساعت درس خوندن 5 دقیقه استراحت دوباره نیم ساعت درس 5 دقیقا استراحت 

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

اگه قبلا کامل و جامع تست زدی و نکاتشو حاشیه نویسی کردی تو کتاب بهت پیشنهاد میکنم دفترچه زیست خارج 14 ...

خیلی ممنونم

میشه یه منبع تستم معرفی کنید جامع باشه واسه مرور