راستش من یه زمانی خیلی اتفاقی با یه پسری آشنا شدم.تنها گناهمم این بود که بغلش کردم و دستشو گرفتم.الان جدا شدیم و من خیلیییی پشیمونم از کاری که کردم و گناه بزرگی بود که دستم بهش خورد حتی.توبه هم کردم ولی فکرش اعصابمو بهم میریزه که چرا ب نامحرم دست زدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی خوبه که گناه رو برا خودت عادی سازی نمیکنی . تو سجده ذکر استغفار بگو مطمئنن خدا بخشیده .
احسنت دقیقا...اونایی که جانی ادمکش شدن اونایی که بدترین کارها رو مرتکب شدن دقیقا از همینجا شروع شد که خودشونو توجیه میکردن که این که گناهی نیست کاری نکردم
هیچوقت با هیچ پسری نبودم شما هم دیگه توبه کردی تموم شده خدا هم بخشیده ....خدا عالیترین ها رو مقدر ک ...
واقعا خوشبحالت.من احساس میکنم بزرگترین اشتباه زندگیم همین بود.احساس میکنم اونم فکر بدی راجب کرد با اینکار.واقعا با چشم بد نبود ولی...فکراش گاهی دیوونم میکنه که چرا اینطوری کردم