2777
2789
عنوان

سوال خیلی مسخره هست ولی جواب بدید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 39 پست
کی گفته مادر بیشتر از پدر باید حواسش باشه ؟ هی میگی مادری مادری برای خودتون متاسف باشید که قضاوت میک ...

عزیزم ریپلای نزن روش 

همه ی افراد اگاهی کافی ندارن 

وقتی هم ریپ بزنی باز میاد توی این صفحه و توی این تاپیک 

نزن تا بره

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

به نوع بزرگ شدن و کودکیش بر میگردهاگه مراجعه کنید به یه روانشناس ماهر خیلی کمک کنندست ولی مقابل این ...

دقیقا با مشاور صحبت کردم حق دادن  بهم و گفتن زوج درمانی بریم ولی از تنبلی ایشون فقط در حد خورد خوراک درآمد داره پول واسه اینکارها نیست پسرم ارتودنسی لازمه ولی پولش رو هنوز نتونسته جور کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته مادر بیشتر از پدر باید حواسش باشه ؟ هی میگی مادری مادری برای خودتون متاسف باشید که قضاوت میک ...

من گفتم پدر و مادر هر دو به یک اندازه در قبال بچه مسئولند

اگه تویی قحطی و جنگ بشه ، بچه ت رو هم میخوری😂😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
یک ــــاستارتر میتونست غذا رو برای همسرش گرم کنهدوــــ. میتونست غذا رو با بچه ش نصف کنهسه ـــــ دلیل ...

ادمی که خودش رو زده به خواب نمیشه بیدار کرد 

فقط میتونم بگم حس بد دادن به یک مادر گناه بزرگیه 

مطمین باشید همین مادر تا الان یه فکر درست برای بچه کرده نمیخواد دایه عزیز تر از مادر بشید 

مشکل استارتر هم غذای نخورده ی بچه نیست

دغدغش بی مسیولتی شوهرشه 

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

دقیقا با مشاور صحبت کردم حق دادن بهم و گفتن زوج درمانی بریم ولی از تنبلی ایشون فقط در حد خورد خوراک ...

عزیزم خیلی مهمه

توی زندگی خیلی زیاد 

شده خودت کار کنی بکن 

ولی درمان رو ادامه بده 

وقتی خرج بیاد تو زندگی کارم میاد باهاش 

سازش زیاد تنبلش میکنه

ادمی که خودش رو زده به خواب نمیشه بیدار کرد فقط میتونم بگم حس بد دادن به یک مادر گناه بزرگیه مطمین ب ...

خداروشکر آدم های فهمیده هم هستن مثل شما وگرنه چقدر زندگی برام سخت میشد ممنونم از حضورت عزیزم تاپیک رو قفل میکنه بره تاپیک بغلی 

ادمی که خودش رو زده به خواب نمیشه بیدار کرد فقط میتونم بگم حس بد دادن به یک مادر گناه بزرگیه مطمین ب ...

دغدغه ش زودتر خوردن غذای خودش

و بی مسئولیتی در قبال بچه شه

من قبول دارم و زیاد هم دیدم آقایونی که خودخواه هستن

ولی میگم دلیل نمیشه مادر هم بی مسئولیت باشه

میتونست غذاشو نصف کنه

نمیگم از حق خودش کامل بگذره

چون معتقدم زنی که برای خودش ارزش قائل نشه ، همسرو فرزندش هم براش ارزش قائل نمیشن

ولی اینکه به مسمویت غذا شک داشته و نخورده و از همسرش خواسته و اون هم قبول نکرده واقعا جای تاسف برای هر دو داره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
عزیزم خیلی مهمهتوی زندگی خیلی زیاد شده خودت کار کنی بکن ولی درمان رو ادامه بده وقتی خرج بیاد تو زندگ ...

دقیقا منم به فکر راه حلم تا ببینم اصلاح میشه یا نه خیلی ممنونم خانم گل الهی به همه آرزوهات برسی 🍀