2777
2789
عنوان

سوال خیلی مسخره هست ولی جواب بدید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 39 پست
ظرف جدا میذارم میخوره سهمش رو ولی باز سرش تو قابلمه هست

پس قابلمه اشو جدا کن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه عزیزم مشکل از شما نیست 

شوهرت بسیار بی ملاحظه هست

ولی نمیشه کاریش کرد شخصیتش اینجوری شکل گرفته 

همیشه غذای شوهرت رو جدا کن 

قابلمش رو مخصوص خودش بذار تا حجم مورد نیازش رو بفهمه 

وقتی هم توی فکرت چیزی هست عملیش کن 

چون با صحبت نمیشه یه جورایی تو عمل انجام شده بذارش 

غذای شوهرت رو میریختی تو ظرف میدادی به پسرت زود تر

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتم اگه میدونستم همسرم اینکارو میکنه غذای خودم رو میدادم بعدش دیگه غذام دهنی شده بود وگرنه بازم دلم ...

اولا شما که اخلاق همسرت رو میدونی، ده خط توصیفش کردی همون اول

دوما از غذای بچه ت مطمئن نشده ، خودت تند تند خوردی که کسی سراغ غذات نره

شما از شوهرت شکمو تری 

واقعا نمیدونم به شما چی بگم

دلم برای بچه سوخت

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
نه عزیزم مشکل از شما نیست شوهرت بسیار بی ملاحظه هستولی نمیشه کاریش کرد شخصیتش اینجوری شکل گرفته همیش ...

ممنونم شما متوجه شدی حرفم رو خداروشکر از هیئت اومدیم به جای اصلاح رفتار بدترم شده همیشه محرم ها برای غذا اینجوری یقه پاره میکنه چه وقتی سنش ۳۴ سال بود چه وقتی که ۴۷ سالش شده 

نه عزیزم مشکل از شما نیست شوهرت بسیار بی ملاحظه هستولی نمیشه کاریش کرد شخصیتش اینجوری شکل گرفته همیش ...

مشکل از خود اسی هست

ده خط در مورد شوهرش توصیف کرده

وقتی اخلاق شوهرشو میدونه ، چرا گذاشته غذایی که توی مسمومیتش شک داره و خودش نخورده رو داده بچه بخوره

یه مادر چطور میتونه اینکارو با بچه ش بکنه

تندتند غذاشو زودتر از بچه خورده

میتونست غذاشو بده بچه ش ، خودش نون پنیر بخوره

واقعا این مدل مادر هارو درک نمیکنم

اسی به همسر ش میگه شکمو

ولی شکمو تر از همسرشه و زودتر از اون غذاشو خورده

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
ممنونم شما متوجه شدی حرفم رو خداروشکر از هیئت اومدیم به جای اصلاح رفتار بدترم شده همیشه محرم ها برای ...

خب اگه تنها موردش همین شکمو بودنشه دست نذار روش 

به اندازه ای که همیشه میخوره بذار براش که سر غذا مشکل پیش نیاد 

نمیتونی ببریش سمت ورزش و بدنسازی؟

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اولا شما که اخلاق همسرت رو میدونی، ده خط توصیفش کردی همون اولدوما از غذای بچه ت مطمئن نشده ، خودت تن ...

عزیز متوجه شدی من چی میگم!!!!!!!!!!!!!!بین منو همسرم الویت با همسرم بود که اینکار رو بکنه چون شرایط منو میدونست هیچوقت اینکار رو نمیکرد که به خاطر درب غذا حاضر نشه عوض کنه غذاش رو که  امشب خودخواهیش رو به این شکل هم دیدم حالا شما خودت رو ناراحت نکن پسرم حالش خوبه شبتون بخیر 🌠

خب اگه تنها موردش همین شکمو بودنشه دست نذار روش به اندازه ای که همیشه میخوره بذار براش که سر غذا مشک ...

میره عزیز مشکلش خودخواهیش هست که شامل تمام رفتارهاش تو زندگی مشترک هست از رفت و آمد بگیر رابطه زناشویی بگیر سفر و کار بگیر  بهداشتش بگیر الی آخر  

مشکل از خود اسی هستده خط در مورد شوهرش توصیف کردهوقتی اخلاق شوهرشو میدونه ، چرا گذاشته غذایی که توی ...

خیر خانم حرف شمارو قبول ندارم 

اول از همه 

یک 

مادر قبل از مادر بودن انسان هست و حق هایی رو داره 

چرا. وقتی غذا هست باید نون و پنیر خورد ؟

اونم نذری که اینقدر بوش میپیچه و ادم دلش میخواد 

دو 

غذا مسموم نبوده استارتر معده ی حساسی داره برخلاف شوهرش 

همیشه نباید یک مادر فداکار باشه برای مادر وظیفشه ولی پدر نه؟

وقتی که شوهرش مشکلی در این زمینه نداشته و غذای کمی سرد شده مشکلی براش ایجاد نمیکرده منطق حکم میکنه اون غذای باز شده رو بخوره که غذا گیر همه بیاد 

سه

ایشون ده خط توضیح رو داده

که ما دقیق بتونیم نظر بدیم 

شما استارتر رو از نزدیک میشناسی؟ یا شوهرش رو؟ باید یه جوری شخصیت خودش و شوهرش رو بما بشناسونه یا نه 

لازمش هم نوشتن همون ده خطه

عزیز متوجه شدی من چی میگم!!!!!!!!!!!!!!بین منو همسرم الویت با همسرم بود که اینکار رو بکنه چون شرایط ...

نه اصلااااااا اینطور نیست

وقتی پای بچه وسط باشه هردو به یک اندازه مسئولید

مخصوصااااا که شما مادرید

متاسفم براتون که از یک لقمه غذاتون نتونستید به خاطر بچه تون بگذرید

غذات رو گذاشتی جلوت و خوردی

بچه هم مسموم شد که شد 

بعد میگی همسرت شکموئه😂😂😂😂

واقعا نمیدونم چجور مادری هستی

میره عزیز مشکلش خودخواهیش هست که شامل تمام رفتارهاش تو زندگی مشترک هست از رفت و آمد بگیر رابطه زناشو ...

به نوع بزرگ شدن و کودکیش بر میگرده

اگه مراجعه کنید به یه روانشناس ماهر خیلی کمک کنندست 

ولی مقابل این افراد باید تو هم مغرور و خودخواه بشی تا تورو هم حساب کنن وگرنه همیشه اولویت خودشونن 

نه اصلااااااا اینطور نیستوقتی پای بچه وسط باشه هردو به یک اندازه مسئولیدمخصوصااااا که شما مادریدمتاس ...

کی گفته مادر بیشتر از پدر باید حواسش باشه ؟ هی میگی مادری مادری برای خودتون متاسف باشید که قضاوت میکنید بدون شناخت شما خوبید بهشت برای شما شبت بخیر  

خیر خانم حرف شمارو قبول ندارم اول از همه یک مادر قبل از مادر بودن انسان هست و حق هایی رو داره چرا. و ...

یک ــــاستارتر میتونست غذا رو برای همسرش گرم کنه

دوــــ. میتونست غذا رو با بچه ش نصف کنه

سه ـــــ دلیل نمیشه چون پدر بی مسئولیته ، مادر هم سلب مسئولیت کنیم

چهارـــــ همونطور که به مادر بوی غذا میزنه به بچه هم میزنن

پنج ــــ چطور یه مادر غذای مشکوک رو میده بچه بخوره و خودش با خیاااالت راحت زودتر از همه میشینه میخوره؟؟؟؟؟؟