2777
2789

شوهرم بی نهایت تو خوردن بی ملاحظه هست یعنی هرچی غذا تو قابلمه باشه میخواد تهش رو دربیاره و باید مدام بهش بگم برای بچه هاست یا برای فرداست  امشب از هیئت میومدیم پسرم درب ظرف غذاش خراب شد اومدیم خونه غذا بخوریم گفتم من که معدم درد میگیره چون سریع مسموم میشم نتونستم غذای خودم رو با پسرم عوض کنم گفتم شوهرم میکنه که من شروع کردم به خوردن که همسرم غذایی که دربش بسته بود رو باز کرد گفتم اونو بذار بچه بخوره گفته به من چه میخواست ظرف غذاش رو خراب نکنه من غذای سرد دوست ندارم  منم گفتم میدونستم غذای خودم میدادم بهش از رفتار خودخواهش بدم اومد  که دیدم عصبانی شد گفت یکاری نکن غذا رو بکوبم به دیوار بعد غذاش رو خورد و رفت گفتم چایی میخوری که یکدفعه گفت خداروشکر روزی منو تو نمیدی وگرنه کارم زار بود بعدش گفت دفعه آخرت باشه تو غذا خوردن من دخالت میکنی خیلی حال بهم زنی اونم جلوی بچه ها  حالا مقصر کی هست من یا اون  

ظرف اینا جدا براش بزار دیگ خودش میدونه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب غذای خودت رو عوض میکردی

مگه غذای پسرت الوده بود که مسموم بشی؟

اگه در این حد خطرناک بود چرا گذاشتی بچه بخوره؟؟

غذای خودتو میدادی بچه ، خودت یه چیزی میخوردی

هردوتون خودخواهین و بچه اصلا براتون مهم نیست

باورم نمیشه نشستین هردو غذاتون رو خوردین بدون در نظر گرفتن بچه تون

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

با احترام به مرد چقدر میشه اساس های زندگی رو محکم کرد

حیف که بلد نیستین

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خب عذای خودت رو عوض میکردیمگه غذای پسرت الوده بود که مسموم بشی؟اگه در این حد خطرناک بود چرا گذاشتی ب ...

من معدم حساسه ولی همسرم نه بارها میوه نشسته خورده دستش رو از دستشویی بیرون میاد نمیشوره ولی من به کوچکترین آلودگی حساسم بچه هم گفتن میخوره این وقت شبی اذیت نشه چیز دیگه ای هم نبود که من بخوررم واقعا من خودخواهم 

من معدم حساسه ولی همسرم نه بارها میوه نشسته خورده دستش رو از دستشویی بیرون میاد نمیشوره ولی من به کو ...

خب چرا گذاشتین بچه تون اون غذارو بخوره؟

شما هم مثل همسرتون خییییلی شکمو هستید که از غذات برای بچه ت نگذشتی

احتمال مسمویت میدادی و نخوردی

ولی حاضر نشدی یا بچه ت عوض کنی

واقعا چیزای عجیب غریب میبینم

مادر برای بچه ش جون میده

شما غذاتو ندادی

خونتون هیچی نداشنین بخورین ؟؟؟؟؟؟

نون خالی هم نبود؟؟؟

ولی بچه مسموم شه اشکالی نداره؟؟؟؟؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
چرا توضیح میدی

شرمنده خوابم میاد فردا انشالله اگه یادم بود میام توضیح میدم براتون

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خب چرا گذاشتین بچه تون اون غذارو بخوره؟شما هم مثل همسرتون خییییلی شکمو هستید که از غذات برای بچه ت ن ...

گفتم اگه میدونستم همسرم اینکارو میکنه غذای خودم رو میدادم بعدش دیگه غذام دهنی شده بود وگرنه بازم دلم میخواست بدم بهش گفتم بهداشتی نیست الان شما با یک غذا فهمیدی من دل سنگم !