2777
2789

میخوام ازین پارچه های تیکه ای ارزون بگیرم بدم خیاط سایز های متخلف لباس بچه گانه بدوزه بعد تو پیج بفروشم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت توصیه میکنم نکن 

پیج های بزرگ زیاده

برای اعتماد باید حداقل نماد الکترونیک بگیری که نیاز به سایت داره 

و تنوع بوتیک های زیاد کار تورو سخت میکنه 

به نظرم توی صنفی برو که توی اینستاگرام زیاد نشده 

ایتا روبیکا هم مثل اینستا شده پیج و کانال بزرگ زیاد شده عزیزدلم 

دستمزد خیاط از پول پارچه بیشتر در میاد عامو🥴🥴

واسه ی هر لباس صدوپنجاه میگیره ولی گفت چون تعداد میخوای باهم راه میایم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
نمیدونمتمیز درمیاد؟

آره کار خیاط دیدم تمیز

بهت توصیه میکنم نکن پیج های بزرگ زیادهبرای اعتماد باید حداقل نماد الکترونیک بگیری که نیاز به سایت دا ...

خوب اوناهم اول پیج بزرگ نبودن کم کم پیشرفت کردن پیشنهاد شما چیه چه کاری جایگزینش کنم

کجا زندگی میکنید؟

شهرستان بعد یه فکر دیگم کردم به فروشگاه های بچه گانه شهرمونم میتونم بفروشم

خوب اوناهم اول پیج بزرگ نبودن کم کم پیشرفت کردن پیشنهاد شما چیه چه کاری جایگزینش کنم

پیشنهادم هنر خدماتی هست 

یعنی بلاگری برای تبلیغ 

یا آموزش چیزی مثل خیاطی و تدریس کامپیوتر و ... 

پیج های کوچیک شاید میلیون ها تومن پول به بلاگر دادن تا معروف شدن 

میتونی چیزای آشپزی بزاری و استوری تبلیغی بگیری کسب درآمد کنی 

یا میتونی شیرینی های مختلف و ترشی درست کنی توی اینستا و دیوار و باسلام و ترب بفروشی 

اما لباس و ... به نظرم نرو 

شهرستان بعد یه فکر دیگم کردم به فروشگاه های بچه گانه شهرمونم میتونم بفروشم

ببین الان دونه ایی ۱۵۰ اصن بگو ۱۰۰ بگیره ازت 

تیکه پارچه هم فکر نمی‌کنم اونجوری ک بخای گیرت بیاد 

کار بچه گونه اس باید چشم گیر باشه

الان پارچه ام متری ۲۰۰الی ۳۰۰ به بالاست

از یه متر پارچه در بهترین حالت ۳الی ۴تا لباس نوزادی در بیاد

همینجوری میشه دونه ایی ۱۸۰ فقط پرتی بدون سود خودت 

دارم دسته پایین حساب میکنم 

بخای بفروشی باید ۳۰۰ب بالا بفروشی تا خودتم سود کنی

درحالی ک بیرون هم دقیقا همینه 

پیشنهادم هنر خدماتی هست یعنی بلاگری برای تبلیغ یا آموزش چیزی مثل خیاطی و تدریس کامپیوتر و ... پیج ها ...

من بچه کوچیک دارم وحتی غذا ی روزانمو به زور درست میکنم چون میخواد به همه چیز دست بزنه ماشالله خیلیی شیطونه برام اینکارا ممکن نیست اما پارچه به خیاط دادن وتحویل گرفتن وتو پیج گذاشتن رو میتونم