2777
2789
عنوان

شیب گودالِ و شاه بی ردا❤️‍🩹

233 بازدید | 23 پست

شرمندتم توی روضه هات نمردم

ولی برات همیشه غصه خوردم[اقای امام حسین🖤💔]/محرم۱۴۰۴

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاوان این خون تا قیامت ماند برمااا

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

وا محمدا وامحمداامروز با این جون به لب شدم

منم امروز کامل همین مداحی رو گوش دادم🥲

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

امروز‌اصن خوب گریه نکردمدلم سیاه شده سیاه سیاه سیاه

چرا عزیزم؟

ای وایی من شرمنده ام حسین جان😭😭امشب میخواستم برم بیرون شمع روشن کنم اما حالم خوب نبود نتونستم برم

ایرادی نداره عزیزم

یاد امام حسین محدود به همین امشب نیست

هر زمانی که به یادش باشی ارزشمنده

میتونی فردا شمع روشن کنی

💔شرمنده ک روضتو شنیدم و هنوز زنده ام حسین

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

💔شرمنده ک روضتو شنیدم و هنوز زنده ام حسین

💔💔💔

یه مداحی دیدم خیلی ظریف بود خیلی . 

دشنه برلب تشنه . خنجر بر تار حنجر

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

وا محمدا وامحمداامروز با این جون به لب شدم

اون که میگه 

دشنه بر لب تشنه . خنجر بر تار حنجر هم گوش کن فوقالعادس