2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکل دارم

80 بازدید | 10 پست

من تو خونه پدرم خیلی سختی کشیدم هیچ محبتی ندیدم ..

دو سال با شوهرم دوست بودم تازه چندماه نامزد شدیم بنظرتون مشکل از منه همش دلم میخاد پیشم باشه ببینمش چون تنها کسی ک بهم محبت میکنه و بی دریغ دوسم داره ولی گاهی میگ همش ک نمیشه باهم باشیم خیلی دلم میشکنه 🥺💔بخدا اصلا دست خودم نیست میخام تحمل کنم ولی

حق داری ولی زیاد خودتو وابسته نشون نده خسته کننده میشی. براش

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

نه خیلیم عادی هستی 

آدم وقتی محبت نبینه مهرطلب بیش از حد میشه 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کمبود محبتت رو میخوای جبران کنی ....ولی از من به تو نصیحت این ضعف و کمبود و پیش شوهرت بروز نده بزار اون دنبال تو باشه...سعی کن با روانشناسی چیزی درد و دل کنی و کمک بخوای

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
چکار کنم 😢 بعضی وقتا ناراحت میشه میگ نمیشه همش باهم باشیم که

سعی کن این اخلاقتو درست کنی چون اگه زیادی وابستگی نشون بدی شاید اتفاقات خوبی نیوفته 

به اتفاقات بعدش که ممکنه همسرت بکنه فکر کن چون مردا اکثرا لیاقت محبت بیش از حد رو ندارن 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

میدونم ولی من هیچکسو جز اون تو زندگی ندارم هم رفیقمه هم شوهرم دست خودم نیست

خیلی هم خوب، ان‌شاءالله این دوست داشتن و علاقه روز به روز بیشتر بشه، ولی زندگی فقط با عشق و علاقه جلو‌نمیره، الزامات و احتیاجات دیگه‌ای هم داره، اجازه بده منطق و واقعیت هم خودشونو این‌وسط نشون بدن 

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای