2777
2789
عنوان

اونایی که ایودی دارین میاین

146 بازدید | 20 پست

کلا خوبه یا بد .؟خودمون دستگاه میگیریم یا خود ماما میده 

درد داره یا نه 

پریودتون نامنظم شده یا نه 

بعدش چه مراقب های میخواد 

ممنون میشم راهنمایی کنید

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بهترین روش جلوگیریه برا من دستگاه خود ماما داشت برام گذاشت هر دو یا سه ماه برا چکاپ میرم خوبه تا حالا مشکلی نداشتم ماه اول نامنظم بود بدش خوب شد مراقبت هم چیز سنگین برنمیدارم و همون مراقبت های زنانه و تمیز نگه داشتن

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
به نظرم بهترین روش جلوگیریه برا من دستگاه خود ماما داشت برام گذاشت هر دو یا سه ماه برا چکاپ میرم خوب ...

مرسی عزیزم...فقط ازدردش میترسم 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

درد چندانی نداره. یکی دو ساعت قبل از اینکه مراجعه کنید برای گذاشتن ایودی، یک مسکن بخورید.‌ بعدش هم نهایتا تا ٢٤ ساعت بعد ممکن هست نیاز به مسکن باشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
هیشکی نیست

اخه منم دوس دارم بدونم،  بچم زیر یکساله و ترس از حامله شدن دارم.  از هیچ روشی هم استفاده نمیکنم.  خاهرشوهرام آمپول جلوگیری میزنن ولی داعم پریود هستن.  من دوس ندارم امپول بزنم

درد چندانی نداره. یکی دو ساعت قبل از اینکه مراجعه کنید برای گذاشتن ایودی، یک مسکن بخورید.‌ بعدش هم ن ...

مرسی عزیزم... فقط چقدر طول می‌کشه میشه اینم بگی گلم

دوستان من مجردم یه سوال دارم

اگه کسی اینو بذاره و مدام کارای سنگین انجام بده چی میشه

مامان من با این مدام داره وسایل سنگین جا به جا میکنه چند ساااله

کمر و زانوش هم نابوده

💚دریغ است ایران که ویران شود  ‌کنام پلنگان و شیران شود💚

اخه منم دوس دارم بدونم، بچم زیر یکساله و ترس از حامله شدن دارم. از هیچ روشی هم استفاده نمیکنم. خا ...

منم پسرم یک سال و نیم 

یبار هم این وسط سقط کردم دیگ نمی‌خوام فعلا

نه درد نداره نترس کلا دو دقه طول میکشه فقط یه ماما خوب پیدا کن من دوساله دارم راضی ام تا ده سال خیالت راحت میشه

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
دوستان من مجردم یه سوال دارماگه کسی اینو بذاره و مدام کارای سنگین انجام بده چی میشهمامان من با این م ...

فک کنم تکون میخوره ...برای چکاب نمیره؟

مرسی عزیزم... فقط چقدر طول می‌کشه میشه اینم بگی گلم

خیلی سریع. ولی یادم نیست دقیقا چه مدت. برای من حدود ٧ سال پیش بود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نه درد نداره نترس کلا دو دقه طول میکشه فقط یه ماما خوب پیدا کن من دوساله دارم راضی ام تا ده سال خیال ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه