2777
2789
عنوان

بچه خواهرم تومهمونی غذا کشیده خواهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2212 بازدید | 85 پست
نه واسه چی خونه خودتون بوده ؟؟

ننه رفته بودن شهرستان بخاطر فوت یکی از بستگان همسرش 

تسلیت بگن بندگان خدا خیلی سنگ تموم گذاشته بودن 

میگه همه نگاه میکردن به بچه خواهرم 

خواهرم یکم وسواسع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واییی دقیقا همه بچه‌ها همینن 

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

منم ۸ سالم بود مامانم نبود باعث عمه‌ام رفتم عید دیدنی 

اوناهم ۱۰ نوع میوه آوردن

منی که تو عمرم سیب نمیخورم سیبه اینقدر قرمز و خوشگل بود که نتونستم بگذرم

یه ۴ تا ۵ نوع میوه برداشتم

شوهر عمم و عمم خیلی خجالت کشیدن کلی اونجا بهم حرف زدن کلی جلو صاحبخونه گفتم بچست بلد نیست زیاد برداشته

اینقدر خجالت زدم کردن که نگو

عزیزم اون بچس

حتما خواهرت میگه الان بقیه فکر میکنن بچم نخورده س

اره شاید اینجوری فکر کنن اما اصلا اهمیت نداره

خب درست کرده بودن ک خورده بشه دیگه

ولی خب اگه انقد حساسه بهتر بود قبل مهمونی با بچش صحبت می‌کرد

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها همشون همینن

خواهرزادم میگفت خاله مامان من تاحالا سیب زمینی سرخ کرده برام درست نکرده 

واکنش خواهرم:

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

نه اصلا بچه ها تو خونه همیشه همینن هرچقدر ببیننن بیرون آبروریزی میکنم قحطی اومدن به قول کاربر سومالی زدن 😂😂😂🤦

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پسر بد غذای من رفتیم مهمونی انقدرررررر ماهی خورد خدا می‌دونه از اون موقع ماهی دوبار سعی میکنم ماهی بزارم حتما همیشه هم دعوامون میشه چون تو خونه نمیخوره 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

اخی عزیزم بچه اس دیگه

ما یه بار مهمون رودربایستی دار داشتیم بعد از ظهر کلی به پسرعموم نارنگی دادیم که شب ندید بدید بازی در نیاره

بعد شب جلوی مهمونا تو سکوت جمع نارنگی ها رو نشون داد و بلند گفت وای مامان این چیه من از اینا تاحالا ندیدم🤣🤣

اصلا زشت نیست هر کسی که بچه داره این مورد رو تجربه کرده.هر وقت از جاریم میپرسم‌دخترش فلان خوراکی رو دوست داره یا نه میگه نمیدونم والا هر وقت من هر چی گفتم دخترم بر خلاف حرف من عمل کرد😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم