2777
2789
عنوان

بنظرتون برمیگرده یا نه

139 بازدید | 30 پست

سلام با یکی چهار سال تو رابطه بودم  

قبلا دیده بودم سرچ کرده بود رابطه با مادر و خواهر 

اما میگفت کار دوستاشه و منم باور میکردم چون تو خوابگاه بود دانشجو بود 

اما دو هفته پیش گوشیشو چک کردم تو گوشیش دیدم یه دختر سیو کرده ماساژ و یه زن سن بالا رو سیو کرده بیوه و همینم گفت کار دوستاشه و سر همین دعوامون شد و بجای معذرت خواهی به من گفت تو داری به من خیانت میکنی و سرکار با هزار تا مرد حرف میزنی و بعدشم بلاکم کرد 

دلم براش تنگ شده بنظرتون بر میگرده؟

الان میدونی خیانتکار بهش فکر میکنی؟؟

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اون دو تا شماره رو یه جیمیل دیگه سیو بود گفت رو جیمیل دوستمه اومده تو گوشیم همش میگم نکنه خیانت ...

اگه خیانتکار نباشه صددرصد میاد سراعت

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

طبیعیه دلتنگیولی این واسه تو پارتنر میشه بنظرت؟

نه 

بقیه خیانت میکنن میرن هزارتا گل و کادو میخرن هزار راه و روش برای معذرت خواهی میرن این نه تنها از دلم در نیاورد بلکه زد بلاکم کرد

اره برمیگرده اما تو معتادش شدی سعی کن کم کم قبول کنی بدرد تو نمیخوره چون چهار سال کم نیس یهوی نمیشع ...

آره خیلی خودمو میخوام قانع کنم آدم خوبی نیست اما نمیتونم 

نمیتونم باور کنم اونا کار خودش بود چون خودشو خیلی خوب نشون میداد