2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مردی که ریگی به کفش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 89 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه من دیدم یعنی بعد از رو شدن خیانتش همه تو شوک بودن یادمه چقدر میگفتن زنه شانس داشته خدا شان ...

ترسناکه

اون زن رو از عرش به فرش میکوبه

از خواب خوش خرگوشی بیدارش کردن فاجعه ست

عجب تابلو اقا هستید

هرجاباب میلت حرف نزنن طرف مقابلتومتهم میکنی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

ترسناکهاون زن رو از عرش به فرش میکوبهاز خواب خوش خرگوشی بیدارش کردن فاجعه ست

واقعا درسته .... الان طرف بیشتر از ۸ساله جدا شده و مستقله ولی هیچوقت اون آدم سابق نشد

چون اگر ظاهر و باطن شوهرش یکی بود و ظاهرا هم نشون میداد تکلیفش روشن بود ولی شوهرش جوری نقش بازی میکرد یه قصری ساخته بود که در عرض یک روز کلا نابود شد

آقا بودن اتهامه؟من قاضی هستم؟چقدر سریع گارد میگیرید

حق داری شک کنی ولی حداقل قبلش یه نگاه به تاپیکام بندازاینجاخیلیامنومیشناسن کاربرآقاچیه🤪😂

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

عذر میخوام

ماکه دعوانکردیم معذرت خواهی میکنی ولی شوهرت راس گفته شک نکن منظورم مردخوب نیست مردیه که کلامخالفت نمیکنه وغلام حلقه به گوش زنشه داره یه گندی میزنه

خوب متوجه شدی شمازود از کوره در میره و اتشفشانیهکلامی قوی نیست

اگه مرد خوبیه و محبتشو تو عمل نشون میده

اشکالی نداره♥

ادما کامل نیستن که

هممون یه جاهایی ضعیفیم 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱