2789
عنوان

بلاک شدن توسط دخترعمه های پارتنرم توروخدا نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 47 پست
اونم گفت بقران ب پیر من خبر ندارم گفتم الان پیام میدم ب دخترعمت فحشش میدم کلی قسم داد ک خودتو کوچیک ...

چه رفتار عجیبی داره شما 

فعلا شما نسبتی نداره باهاش 

باز اونا دختر عمشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد دیگ من یکم اروم شدم نامزدم باهام حرف زد خلاصه تادیروز رفتم دیدم بلاکم کردن از نامزدم پرسیدم اره تو رفتی بهشون گفتی منو بلاک کنن اون واست مهم بودن منو بی ارزش کردن گفت بقران بجان بابام برادرم من چیزی نگفتم ولی حالا ک تورو بلاک کردن بدون دلیل منم بلاکشون میکنم وبلاک کرد

منم بگم دختر عمه پارتنر؟! یا کافیه

نه کافی نیست بگید بازم😆

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

این کارت بد بوده ک رفتی با پارتنرت دعوا کردی و این داستانا شاید واقعا نمیدونسته ک اونا ازش عکس میزارن زیادی هم مسخره بازی در آوردی، 

خیلی راحت میتونستی بگی ب پارتنرت که من نوشم نمیاد لطفا بهشون تذکر بده یا خودت بهشون پیام میدادی با خوشرویی میگفتی ک عزیزم اصلا دلیلی نداره ک شما ازش عکس بزاری بی منطق بوده رفتارشون

این کارت بد بوده ک رفتی با پارتنرت دعوا کردی و این داستانا شاید واقعا نمیدونسته ک اونا ازش عکس میزار ...

بخدا میخاستم بهش بگم لطفا عکسو بردار خوشم نمیاد عکس نامزدمو بزاری ولی گفتم خودمو کوچیک نکنم شاید واسه تحریک من گذاشته 

واینک چرا بدون اینک من یا نامزدم حرفی بهشون بزنیم بلاکم کرد

خب چرا پس یهو بلاکم کردن خیلی واسم سواله نامزدمم گفت چون بلاکت کردن منم دیگ بلاکشون میکنم

مطمئنا اقا چیزی گفته

یا مستقیم گفته دوس دخترمو ناراحت کردین

یا گفته چرا گذاشتی اونام حدس زدن تو ناراحت شدی

مطمئنا اقا چیزی گفتهیا مستقیم گفته دوس دخترمو ناراحت کردینیا گفته چرا گذاشتی اونام حدس زدن تو ناراحت ...

ولی قسم خورد گفت چیزی نگفتم گفت اگ میخای بهشون زنگ میزنم تلفن رو کنفرانس میکنم تاتوهم بشنوی