2777
2789

زندگی خودمهه اگه قراره حروم بشه بزار بشه

۲۲ سالمه نزدیک ۲۳ ام 

امروز توی یه گروهی همه پیام دادن تو بخون نیستی برو عمرتو هدر نده😒😒

البته من به کسی از فامیل و آشنا نگفتم اینای که این حرفو زدن غریبه بودن

از سال ۹۹ دارم کنکور میدم به دلایلی درس نخوندم هیچی قبول نشدم هیچچچچچ... اونا که از استرس ها و مشکلات من خبر ندارن فقط بلدن نظر بدن

شما بگین اگه مثلا دلتون یه چیزی بخواد عاشقشین اگه تا یکی دو سال نخرین دیگه بیخیالش میشین ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زندگی توعه تصمیم توعه

تو خودت توانایی مدیریت عمرتو داری

امیدوارم موفق بشی

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

👌❤️مرسی

خواهش میکنم عزیزم❤️🫂

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

ما همسایمون عین ت بود اسی پیارسال خسته شد رف پیام نور یهو چیشد تابستون گفتن پرستاری آورده .. ب نظر میاد رفته دیده با رشته های بیخود ایندش تضمین نمیش .. یا پشیمون شده دیده چقد عمرش تلف شده 

الان خداروشکر دانشجو پرستاریه .. 

من اگه برمیگشتم عقب همون 18 سالگی میرفتم دانشگاه.

منم دلم میخواست همون ۱۸ برم

اما خب نشددد زندگی من از زمان کنکورم به قبل و بعد تقسیم میشه از بس روزای تلخیو گذروندم