2777
2789
عنوان

در مورد علوم متافیزیک چیا میدونید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 85 پست
مرسی عزیزم ولی منظورم سابلیمینال نبود منظورم تلقین به ناخودآگاه بود که شنیدم با روش‌های مختلفی اتفاق ...

قدرت تلقین مربوط به ناخودآگاه نیست 

البته نه اینکه نباشه ولی بیشترش مربوط به اینه که وقتی ما ی حرفی رو چندین بار تکرار میکنیم ( همون تلقین میکنیم) در اصل این موضوع رو از طرف خودمون به کائنات میفرستیم و کائنات اون رو به سمت خودمون بر میگردونه 

البته بعضی تلقین ها هم هستن که اصلا به متافیزیک و کائنات و اینا نداره

و صرفا علتش اینه که بدلیل تلقین ، مغر روی ی موضوعی خیلی متمرکز میشه 

قدرت تلقین مربوط به ناخودآگاه نیست البته نه اینکه نباشه ولی بیشترش مربوط به اینه که وقتی ما ی حرفی ر ...

مثلا من شنیده بودم اگر یک فایل صوتی درست کنیم و در اون خواسته هامون رو به شکلی که اتفاق افتاده بیان‌کننده و لحظاتی قبل از خواب یا در خواب گوش بدیم روی ناخودآگاه ما تاثیر میذاره 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مانترا چیه ؟ و اینی که گفتین معتبره دانلودش کنم ؟

در واقع مانترا مجموعه‌ای از واژه‌ها یا آواهاست که با آهنگ خاصی به صورت مکرر تکرار میشن .این تکرار با هدف ایجاد تمرکز، آرامش و تأثیرات مثبت بر ذهن و روان هستش

مثلا من شنیده بودم اگر یک فایل صوتی درست کنیم و در اون خواسته هامون رو به شکلی که اتفاق افتاده بیان‌ ...

کاملا درسته 

اون مرتبط با قانون جذب هستش 

البته اگر خواستید این کار رو انجام بدید 

به ی سری نکته دقت کنید :

اصلا نباید از افعال منفی استفاده کنید

و اصلا نباید از کلمات منفی استفاده کنید 

مثلا اگر میخوای از فقر دور باشی 

نگو : من را فقیر نکن

بگو : من را پولدار کن

چون کائنات فعل منفی نمیفهمه و فقط روی همون کلمه فقیر متمرکز میشه و اون رو بهت برمیگردونه

اگه میخوای بیشتر بدونی در مورد قانون جذب ، بگو گلم🤍

اسی خدایی ۲۰ سالته اسن همه اطلاعات داری ؟؟

از چند سالگی شروع کردی ؟

بعد این علوم متافیزیک به رشتت ربط داره؟

عزیزان در تاپیک حس ششم من فقط حس شخصیم رو میگم و حس ششم نیستم شاید کاملاااااا اشتباه باشه 

اسی خدایی ۲۰ سالته اسن همه اطلاعات داری ؟؟از چند سالگی شروع کردی ؟بعد این علوم متافیزیک به رشتت ربط ...

مرسی عزیزم💜

آره گلی ۲۰ سالمه 

از ۹ سالگی ( یعنی سال ۹۳) تا الان بطور گسترده در این بار میخونم هر چند خانواده مخالفن

نه اصلا به رشته دانشگاهیم مربوط نیست

ولی بارها تو کنفرانس ها در این موارد صحبت کردم💛

اطلاعاتم در این حده که فقط میدونم متافیزیک یعنی علم فلسفه .( اونم از کتاب دبیرستان )

متافیزیک نوعی فلسفه هست 

چون اکثر فلاسفه با دلیل قابل اوبات هستند

اما برخی وقایع متافیزیکی اصلا قابل اوبات و توجیه نیستند

یا خواب هایی که میبینم اتفاق می افتن مثلا یکبار خواب دیدم توی خونمون یک عالمهههه ماهی مرده و بعدش یک ...

به این خواب ها ، رویای صادقه میگن

خیلی از افراد بدون اقدام خاصی ممکنه یکی دوبار رویای صادقه ببینن

ولی دیدن رویای صادقه و الهام شدن اتفاقات از قبل بطور کلی نشونه ارتباط قوی با کائنات و ماورا هست 

بله شاید به چشم سوم هم مرتبط باشه

میشه با استفاده از این علم از نیت افراد یا مثلا آینده آگاه شد؟

علاوه بر چشم سوم ، ی سری اقدامات دیگه هم باید امجام داد

با اون اقدامات میشه مثلا وارد خواب افراد شد البته با اخلاص نیت نه با نیت سو استفاده❗️

شما موفق شدین اینکارو انجام بدین من بعضی اوقات یک چیزی از ذهنم میگذره و بعدش سردرد میشم و اتفاق هم ...

نه من اصلا تمایل به انجام اینکار ندارم 

ولی هم علم خودم هم تجربه اطرافیان بهم میگه اینکار شدنیه اما نه به سادگی 

با توجه به چیزهایی که گفتین فکر کنم چشم سومتون اشتباهی باز شده

ولی میشه بیشتر در مورد چیزایی که براتون اتفاق میفته بگید ؟

اینکه حس افراد رو متوجه میشید علتش همون چشم سوم یا شاید قدرت روح شماست

حالا ی سوال پیش میاد ، آیا شما برای باز شدن چشم سوم اقدام خاصی انجام دادید ؟ 

اگر نه ، شاید ذاتا روح قوی دارید یا چشم سومتون قوی هست ، شاید هم یکسری اتفاقات یا اقدامات در کودکیتون باعث این شده 

مثلا آیا نماز میخونی؟؟؟ خود نماز زمانیکه پیشانی با مهر تماس پیدا میکنه ،چشم سوی رو تقویت میکنه

مرسی عزیزم💜آره گلی ۲۰ سالمه از ۹ سالگی ( یعنی سال ۹۳) تا الان بطور گسترده در این بار میخونم هر چند ...

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

عزیزان در تاپیک حس ششم من فقط حس شخصیم رو میگم و حس ششم نیستم شاید کاملاااااا اشتباه باشه 

دیدن اعداد جفت مربوط به ماورا هست؟اینکه میگن ۷ مقدسه و این چیزایا عدد ۱۱:۱۱ خوش شانسیه ؟؟؟

بله عزیزم اتفاقا یکی از شاخه های مهم متافیزیکه

علم اعداد نومرولوژی  یا 🌀 کابالا 🌀یکی از شاخه های عرفان یهود هست که اعداد رو از لحاظ متافیزیکی و معنوی بررسی میکنه 

توی این علم اعداد مفهوم یا انرژی خاصی رو میرسونن

با توجه به اعداد ( مثلا عدد زندگی هر شخص ) به ارتباط اون با جهان و کائنات و جریانات معنوی صحبت میکنن

با استفاده از این علم هم ی سری تحلیل هم انجام میدن:

✅ شخصیت شناسی

✅ارتباط معنوی

✅پیشبینی

✅حل مشکلات

همه ی اینا هم با استفاده از عدد زندگی بدست میاد 

ی فیلم آمریکایی هم بود در این مورد ، اسمش the tree of life  بود

مثلا چجوری 🫠😁

ببین در متافیزیک هیچ چیزی غیرممکن نیست

برای اینکه وارد خواب کسی بشیم حتما باید به درجات بالایی از خودشناسی و معنویت برسیم ولی کلا مراحلش ایناست :

۱-تمرکز ذهنی قوی

۲-خودباوری

۳-قوه تجسم فوق العاده قوی

4-آشنایی با اخلاقیات طرف مقابل

۵-تاثیر گذاری ما بر روی طرف مقابل

من بسیاری از افراد رو دیدم که با راهنمایی خودم توستن وارد خواب کسی بشن و باهاشون حرف بزن 🌱

البته حتما باید نیت خیر باشه و به نیت سرگرمی یا سواستفاده نباشه ، و باید به درجات بالای معنویت برسید