2777
2789
عنوان

در مورد علوم متافیزیک چیا میدونید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 85 پست
درسته متفاوته ولی اگه وارد این راه شدی وهیچی عایدت نشدچی؟ نتونستی متوجه حقیقت های جهان بشی چی ؟اگه و ...

نمیدونم شاید حرف شما درست باشه 

ولی من باشم بازم راضیم چون حداقل از ظرفیت خودم به عنوان یک آدم استفاده کردم و تلاش کردم حقیقت و پیدا کنم 

و حقیقتا متوجه منظور شما درباره شیطان و خدا نمیشم، شما یا چیزی میدونید که ما خبر نداریم یا خیلی مفاهیم شیطان و خدا رو براتون پررنگ کردن 

کامنتتون یجورایی حس ترس داره 

لطفا اگه چیز خاصی میدونین به ما هم بگین 

لاااایک نکنننن😤
همه چیز که صفر و صد نیست دیدگاه شما عین دیدگاه کسیه که میگه فلان ادم خوبه فرشتست ولی اون یکی بده مثل ...

عزیزم خوب وبد وجود داره تومتافیزیک هم همینه ۲نوع استاد داریم اونی که خداپرسته تورو به خدانزدیک ترمیکنه وباعث میشه تو آرامش درونی داشته باشی وبهت آگاهی میده وتوحتی میتونی با فرشته ها وموکلای رحمانی ارتباط داشته باشی ولی استادی که شیطان پرست باشه تورو وصل میکنه به شیطان وجن های کافر وازت سواستفاده میکنن متوجه ای میتونن زندگیت رو زهرکنن .متا فیزیک شیرینه ولی اگه راهتو اشتباه بری جز نابودی چیزی عایدت نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوب وبد وجود داره تومتافیزیک هم همینه ۲نوع استاد داریم اونی که خداپرسته تورو به خدانزدیک ترمیک ...

یعنی منظورتون اینه که متافیزیک به اسلام نزدیکه؟ 

چون چیزی که من میدونم و منابعی که دنبال میکنم اصن به اسلام و جن کافر و اینا ربطی نداره، مثلا طرف یوتیوبره داره مدیتیشن یاد میده یا قانون جذب و یاد میده یا نهایتا دیگه داره پاکسازی چاکرا یاد میده و مثلا یه راهب هندیم با کلی تمرین و مدیتیشن به این درجه رسیده و تصوری که من از کسی که سالها تمرین کرده مدیتیشن کرده انرژی مثبت داره ذهن و افکار و احساساتشو مدیریت میکنه تصورم اینه که این داره با این کار ها به خدا نزدیک تر میشه حضور خدا رو در درونش حس میکنه 

بعد کلا مسیر معنویت همین مسیره مدیتیشن ایناست آخه مگه میشه از همچین مسیری رسید به شیطان و جن کافر؟ 

یا مسیرش فرق داره و من نمیدونم؟

لاااایک نکنننن😤
یعنی منظورتون اینه که متافیزیک به اسلام نزدیکه؟ چون چیزی که من میدونم و منابعی که دنبال میکنم اصن به ...

عزیزم همشون بهم ربط داره متا فیزیک بخشی از ماوراالطبیعه هستش حتی خدا هم موجود فراطبیعی وماورا طبیعه هستش ولی به خدا حس خوب داری چون خداپراز معجزست پراز زیبایی هستش ولی همون قدر هم به شیطان حس بد داری .اینم همینه .بله مثل آیت الله بهجت که باریاضت کشیدن خدا بهش چشم برزخی داد .من حرفم اینه اگه میخوای وارد این وادی بشی باید بایه استاد خداپرست وارد این راه بشی باید با آگاهی وصبوری واردش بشی تواین راه نمیشه به هرکسی اعتماد کرد شما باید طرزفکرت رو عوض کنی وخوب درمورد این موضوع تحقیق کنی. خیلیا نمیان راجب خطراتش بهت بگن پس خوب تحقیق کن.بعدم مگه شیطان واجنه کافر فقط مربوط میشه به اسلام همه ادیان وکشورهای دیگه هم میدونن وجوداره ایناهم بخشی ازمتافیزیک وماورا طبیعه هستش

عزیزم همشون بهم ربط داره متا فیزیک بخشی از ماوراالطبیعه هستش حتی خدا هم موجود فراطبیعی وماورا طبیعه ...

خآنم متوجه‌ ای داری مردمو بسمت جنی شدن هدایت میکنی؟ چند نفرو قبلا باشون صحبت کردم . قسم میخوردن جن میدیدن! با بدبختی در آمده ازش . مخصوصا اون سابلیمینال گوش دادنه! اونا همش دعا و طلسم پشتشونه 

شدیدا به این مباحث اعتقاد و علاقه دارم ولی اطلاعاتم بالا نیست 

اما مطمئنم که ذهن و جسم و اتفاقات زندگی و روح همشون با هم مرتبطن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
خآنم متوجه‌ ای داری مردمو بسمت جنی شدن هدایت میکنی؟ چند نفرو قبلا باشون صحبت کردم . قسم میخوردن جن م ...

چرا چرند میگی دارن میگن میخوان وارد متافیزک بشن من فقط آگاهشون کردم که این راه خطرناکه ساقیتوعوض کن

چرا چرند میگی دارن میگن میخوان وارد متافیزک بشن من فقط آگاهشون کردم که این راه خطرناکه ساقیتوعوض کن

شما یا استارتر لطفا درمورد ناخودآگاه و تاثیراتش روی آدمها بگین یه چیزایی میدونم ولی کافی نیست

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
شما یا استارتر لطفا درمورد ناخودآگاه و تاثیراتش روی آدمها بگین یه چیزایی میدونم ولی کافی نیست

تاثیرات سابلیمینال؟

سابلیمینال ها لزوما شنیدنی نیستند هرچند مشهور ترین دسته سابلیمینال ها ، سابلیمینال شنیداری هست 

ما ۴ نوع سابلیمینال داریم :

۱-سابلیمینال شنیداری

۲- سابلیمینال دیداری

۳-سایلیمینال لمسی 

۴-سابلیمینال بویایی

سابلیمینال ها هرچند موثر اما خطرناک هستند

چون اصلا بطور آگاهانه درک نمیشن و حتی تاثیراتشون هم بر روی ناخودآگاه هست 

بنظر من موزیک موتزارت ، مانتراها بخصوص مانترای Om Mani Padme Hum 

یا موسیقی با فرکانس 432/852/936/528Hz جایگزین های خیلی بهتری هستند

تاثیرات سابلیمینال؟ سابلیمینال ها لزوما شنیدنی نیستند هرچند مشهور ترین دسته سابلیمینال ها ، سابلیمین ...

مرسی عزیزم ولی منظورم سابلیمینال نبود 

منظورم تلقین به ناخودآگاه بود که شنیدم با روش‌های مختلفی اتفاق میفته مثلا لحظه ای که داره خوابت میبره یا هیپنوتیزم و .... سابلیمینال هم یکی از اونهاست. درسته؟

تاثیرات سابلیمینال؟ سابلیمینال ها لزوما شنیدنی نیستند هرچند مشهور ترین دسته سابلیمینال ها ، سابلیمین ...

کلا مانترا چیه ؟ و اینی که گفتین معتبره دانلودش کنم ؟