2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد

239 بازدید | 23 پست

خب درمورد لیزر موهای زائد اینا تجربه های خودمه که جلساتمو رفتم و چند ماه دیگه باید برم شارژ

باید قبل هر جلسه لیزر شیو شده برید حتی اگه صورتتون رو میخواید لیزر کنید

با تیغ یا همون ژیلت باید شیو کنید بقیه نحوه های شیو کردن حذف موهای زائد مثل اپیلاسیون و وکس و موم و بند انداختن و پودر موبر و.. تو طول دوره لیزر نباید انجام بدید(نواحی ای که میخواید لیزر کنید)

خانم های باردار هم توصیه نمیشه لیزر انجام بدن 

یا قبل باردار شدن یا بعد بدنیا اومدن بچه

تو دوران شیردهی ام میتونید لیزر انجام بدید ولی دوران بارداری ریسکش زیاده(شکم،ناحیه تناسلی،بین پا،خط باسن وگرنه بقیه نواحی میشه گفت موردی نداره) 

حتی تو دوران اقدام به بارداری که جواب ازمایشات منفیه هم میتونن خانم ها لیزر انجام بدن

دیگه چه سوالی دارید جواب بدم

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

19 سالمه برای صورتم که نازکه شک دارم برم یا نهچون زود جوش میزنه

عزیزم اوپراتور لیزر من گفت اگه موهای صورتتون نازکه یا بوره یا کم و پرزیه(مثل دست و پا نیست کمتره) لیزر نرو صورتتم حساسه ممکنه پوستتو بسوزونه یا جوشات بیشتر شه

تنبلی تخمدان دارممیشه رفت یانه

میونی انجام بدی ولی باید اقدامات درمانیتو انجام بدی واسه تنبلی تخمدانت یا میتونی بعدش بری

وگرنه احتمالش هست که موهات زود در بیاد

البته جلسات لیزرت بیشتر میشه اصولا 

عزیزم ببخشید شما اون ناحیه هم رفتی؟ خجالت نمیکشیدی؟ بعد ببخشید درد هم داشت؟

سلام عزیزم وقتتون بخیر 

بله رفتم 

خجالت کشیدن یا نکشیدن بیشتر برمیگرده به خلق و خو خود هر آدم خب خیلیا به خاطر فرهنگ خانواده یا هرچی خجالت نمیکشن خیلیا میکشن

من جز دسته اولم البته یخورده خجالتم میکشیدم

بهت عینک میدن اوپراتور رو واضح نمیبینی اصلا 

زود ام تموم میشه 

دردش ام هرچقدر پوست اون ناحیه تیره تر باشه کمتره 

من اپیلاسیون اینارو تجربه نکرده بودم فقط با تیغ شیو میکردم 

درد داره ولی نه اندازه اپیلاسیون خب مطمئنا درد اپیلاسیون بیشتره 

اتفاقا طاقت دردم کمه ولی خب قابل تحمله