2777
2789

نزدیک خونمون یه مغازه خیلیییی کوجیک درحد چیزای ضروریه ... 

یکم پایین تر ازاین مغازه هاس ک فقط خوراکی های فانتزی دارن  (نمیدونم اسمشون چیه حقیقتا )

همیشه شوهرم سفارش میکنه ک ازاینم خریدایی ک میشه رو انجام بدیم  الان بچه رو بردم  نزدیک مغازش قهرکرد گفت من نمیام تواین  هیجی نداره میخوام برم اون ک بستنی خشک داره... 

بااین سلام و احوالپرسی کردم و  رفتیم  مغازه ی پایین تر  بستنی خشک و ترش ایکس و ازاین چرت وپرتا ک هیچکدوم و این نداشت گرفتیم و اومدیم

یهو از مغازش اومد بیرون و شروع کرد دادزدن سرم ک دیگه حق ندارید ک نه خودت ن شوهرت و بچه هات پا توی مغازه ی من بزارید  خداروشکر ک من هیچ نیازی ب خرید تو ندارم ولی دیگه حق نداری از در مغازمم رد شی این کارت توهین و بی احترامیه ک میری پیش یکی دیگه وقتی من سرراهتم  اینارو با داد داشت توکوچه میگفت من اصلا شوکه بودم ک این چشه  زبونم اصلا بازنمیشد ک جوابشو بدم 

ازاینکه ب خودش اجازه داده بود همچین رفتاری بکنه باناراحتی تمام وارد خونه شدم و شوهرم پرسید ک چیزی شده بهش گفتم باعصبانیت   رفت باش دعوا کرد ک چرا ب خانوم و بچه هام بی احترامی کردی اونم وایساد گریه کردن مرد گنده باورتون میشه؟؟؟؟؟؟ شوهرم خیلی اهل دعوا وپرخاشگره فک کنم شوکه شد مرده  حالا ازاینکه گریه کرده عذاب وحدان شدید دارم  سردرد گرفتم 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا دلم سوخت براش با این که کاملا حق با شماس

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

چرا جوابش رو ندادی

می گفتی قطعا پام رو تو مغازه آدم بی شعوری مثل تو نمی ذارم

مرتیکه بی شعور مگه من برای اینکه پول رو کجا خرج کنم باید به تو جواب پس بدم

دلم خواسته از جای دیگه هرید کنم چه ربط به تو داره

مگه هرکی یک بار ازت خرید کرد باید تا آخر عمر فقط از تو خرید کنه

واااااای چقدر ملت بی شعورن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
شاید مشکل عصبی داره بنده خدایا مشکل مالی...نمیدونم چی بگمرفتار نرمالی نبود.

تازه بااینکه هرچیزی و دوبرابر بقبه فروشگاها میده و همیشه زیاد حساب میکنه  اما من بازم ازش خریدمیکنم میگم مشتری نداره گناه داره 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

شاید مشکل عصبی داره بنده خدایا مشکل مالی...نمیدونم چی بگمرفتار نرمالی نبود.

آره حتما زیر فشار بوده ولی خب شما هم حالت بد شده دیگه شما هم ناراحت شدی و حق داشتی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚