سلام اهالی محترم نی نی سایت، امشب میخام تجربه م رو از چله زیارت عاشورا بگم و دینمو به آقام امام حسین ادا کنم. 10 سال پیش بود و یه حاجت داشتم که خیلی دلمو میشکست( توو غربتم بودم) ( حاجتم غیر از دوست پسر و این جورمسائل بود).
از یه نفر شنیده بودم که چله زیارت عاشورا حاجت روات می کنه( اون نفر هر جا هست سالم و سلامت باشه انشالله).
شروع کردم به چله گرفتن، ساعت ده و نیم صبح بود که شروع کردم و برای اولین بار زیارت عاشورا رو به نیت چله خوندم( دوران پاکی شروع کردم و وضو و حجاب داشتم ( چادر)و روبه قبله بودم موقع خوندن زیارت عاشورا، زیارت رو که تموم میکردم و سجده شو میرفتم چندین بار سلام آخر زیارت عاشورا رو میخوندم و با کلمات دیگه ای هم به امام حسین سلام میدادم ( مثلا میگفتم سلام بر لب های تشنه امام حسین و سلام بر آن پیکرهای مطهر و از این قبیل جملاتی که ازته دلم برمیومد و ب یاد حزن کربلا و داغ دل حضرت زینب و حضرت رقیه سه ساله خیلی دلم میشکست و اشک میریختم و دلم خون میشد برا امام و حضرت عباس و اصحاب کربلا، هر روز ده و نیم صبح شروع میکردم( بعضی وقتا چند دیقه دیرتر) دوران پریودی و وقتایی که امتحان داشتم نمیخوندم، خلاصه که دوماه طول کشید این چله رو تموم کردن و بعد دو ماه من اون حاجتمو کامل فراموش کرده بودم، سه ماه از شروع چله نگذشته بود که امام حسین ع جواب دل شکسته ی منو دادن. از اونموقع تا الان ده سال گذشته و من هر سال برای امام حسین خرج میکنم ( از یه بسته نمک واسه آش نذری شروع کردم و الان خیلی خیلی بیشتر شده تا جایی که قصد دارم کل هزینه اون آش نذری رو خودم تقبل کنم و قصد دارم هر سال بیشترش کنم) ، در ضمن به امام قول دادم واجباتم سرجاش باشه( نماز و حجاب و ...) و هر کمکی از دستم بربیاد واسه بقیه دریغ نکنم( کمک درسی و غیر درسی..) و از گناه دروی کنم حتی اگه اون گناه شنیدن غیبت باشه، اونموقع دسترسی به نوحه نداشتم اگه داشتم قطعا بیشتر برای این بزرگواران دلم میشکست و اشک میریختم. السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین و علی الارواح التی حلت بفنائک