بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام به نظر من اخلاق پزشکی خیلی مهم تر از خود پزشکی هستش این دکتر شمسی احسانی خیلی هم جای تعریف و تمجید نداره خودش که در حرفه اش هیچ وجدان نداره به منشیش که فوق العاده بی تربیت هستش سپرده که من دیگه پول هایی که می خواستم و در آوردم آیندمو ساختم خونه دارم ماشین دارم و الان می خوام بدون استرس فقط پول در بیارم فقط نگاه کن ببین کی میاد و سریع کارش تموم میشه خیلی من و اذیت نمی کنه از اون پولش و بگیر و بش نوبت بده این یعنی بی وجدانی و عدم انسانیت کسی که انتخاب کرده پزشک باشه و سوگند پزشکی خورده من پزشک میشناسم با اینکه سن بالا دارن تو همین دوران کرونا تا پای جونش کار کرده حتی جونش و از دست داده چون قسم خورده تا آخر عمرش در خدمت مردم باشه نه در خدمت پول و مقام و شهرت منتها این خانوم اللن دیگه نیاز داره استراحت کنه به خودش و اندام و آرامشش برسه حالا ما مردم هم مردیم به درکش اصلا براش مهم نیست وگرنه ی نگهبان جهنم به عنوان منشیش که فکر می کنه در مطب و باز می کنه خدای اونجاست انتخاب نمی کرد ما اراکی ها هم هرکس برامون خیلی بیشتر ناز کنه فکر می کنیم کی هستش در صورتیکه خیلی هم دکتر خاصی نیستند من حتی شنیدم افرادی که بارداری پرخطر داشتند به خاطر لج بازی ها و بی حوصلگی های این خانوم بچه شون و تو ماه های آخر بارداری از دست دادند خانومی عزیز خیلی خودتو معطل این خانوم و منشی بی تربیتش نکنید دکتر شمسی احسانی مریض رو فقط در حد مریضی که بدون استرس بش پول برسونه میبینه چون دوست داره اعصاب و روان و اندامش بهم نخوره و یادش رفته این پول هایی که الان داره از کی گرفته
به نظر من دکترهای خیلی بهتر هم تو اراک هست اگر باردار باشید وجدان داشتن پزشک باید براتون خیلی مهم باشه چون ی وقت شب کیسه آبتون پاره شو درد بگیرید افرادی مثل دکتر شمسی احسانی این موقع خوابشون خیلی براشون مهمه و از خواب نمی زنن و بیان به دادتون برسم برا همین از همین الان نوبت نمی دن پس به زور ازشون نوبت نگیرید