2777
2789
عنوان

شام غریبان🕯

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 62 پست
اصلا فکر کنم منظورمو متوجه نمیشید! چون من اصلا بحثم شام غریبان نیست. منظورم اینکه من هر سال این موقع ...

منظورت متوجه شدم ولی  از اینکه گفتید آدم معتقدی نیستم ، ناراحت شدم 

آدم بی اعتقاد هیچ وقت دنبال حاجت روایی و توسل به ائمه نمیره

😐🤷🏻‍♀️
یه زمانی خیلی اعتقادم قوی بود الان نمیدونم چم شده

قلبت هنوز پاکه که  میلرزه

مگه امام حسین فقط برای نماز خونا و ....هس ؟ 

من زنجانم 

شهری که اولین و دومین بزرگترین دسته ایران رو داره ، شهری که از شهر های دیگه و حتی کشورهای دیگه مثل آمریکا و چین و .... تو ماه محرم مهمون شهرمون میشن 

اتفاقا دیشب امامزاده شهرمون بودم 

بیشتر کسایی رو دیدم که ظاهرشون یه چیز دیگه بود ولی باطنشون بوی امام حسین میداد 

چه اشک و گریه ای میکردن ، حتی بیشتر از مذهبیامون🥲💔

شب شده بود با نور شمع هایی که روشن شده بود ستاره بازون 

همه جا بوی گلاب میومد 

اصلا هم فرقی نداشت که طرف چه ظاهری داشت ، همه کنار هم یک رنگ شده بودن 

چه شوری بود ....

جات 🌱

از یه عالمی پرسیدن 

از کجا بفهمیم از چشم خدا افتادیم ؟

گفت هروقت دلت واسه امام حسین و اهل بیت لرزید و گرفت ، اشکت از ته دل در اومد بدون خدا هنوز خیلی دوست داره 

یادت نره حسین ع کشتی نجاته 

خودت انتخاب کن حر باشی که سال ها گناه کرد و آخرش بهشتی شد و بوی حسین ع گرفت

یا شمری که یک عمر نماز خوند ، روزه گرفت ، حافظ قرآن بود ، پیاده به حج میرفت و عاقبت شد ، یه ......

خدا عاقبت همه‌مون رو بخیر کنه🖤

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه رو با چی مقایسه می کنی یک دزد یا یک قاتل از بدو تولد آدم بد نبود که شرایط اونو به اینجا کشونده بر ...

باشه

کسی که نگاهش به خدا باشه خدا همیشه کمکش میکنه

حتی وقتی گناه بزرگی مثل قتل مرتکب شده باشه

درضمن من دو تا گفتم لقمه و نطفه شاید طرف وقتی بزرگ شد تسلیم وسوسه ی شیطان شد و لقمه ی ناپاک خورد 

خیلی ها حتی اجازه نمیدن خانم باردارشون از دست غریبه لقمه بگیره چون میگن ما نمیدونیم لقمه از کجاس

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

شمع و کجا روشن میکنین ؟ما ک تو مسجد جا نداریم

همه جا حتی تو خیابان

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

منظورت متوجه شدم ولی از اینکه گفتید آدم معتقدی نیستم ، ناراحت شدم آدم بی اعتقاد هیچ وقت دنبال حاجت ...

راستشو بگم بهتون من خیلی ادم معتقدی بودم خیلییی تا چند سال پیش، همش نماز و قران میخوندم. اما متاسفانه بعد مدتی سر یه قضیه اعتقادم از بین رفت .... اما من گاهی اوقات نذر صلوات میکنم و شب ها دعا میکنم، عاشق حضرت علی هستم و اسمشون ک میاد بغض میکنم. دلم میخواد برگردم اما نمیتونم ... هی یک صدایی در گوشم میگ نه همش الکیه ..‌. نمیدونم چیکار کنم ... چند وقتی هست ک توی کارام گره ایجاد شده، سنی هم ندارم، برج ۹ میشم ۱۹ ساله ... کلا هر کی میاد سمتم برای ازدواج بعد ی مدت خراب میشه همه چیز .... حال خوبی ندارم ... حتی توی درسمم خیلی مشکل پیدا شده و حس میکنم همه برمیگرده ب این ک دور شدم از همه چیز. 

خدایا به حق :

دستای بریده عباس😭

سه ساله اباعبدالله🥺

6 ماهه رباب🖤

جوان لیلا🥺

قاسم امام حسن🖤

مظلومیت امام سجاد🥺

دل خون زینب🖤

چشمان گریان ام البنین🥺

لب تشنه اهل بیت امام حسین🖤

72 شهید اباعبدالله 🥺

و به حق امام حسین ع🖤

هرکس هر حاجتی داره براورده به خیر بفرما🤲🤲

خدایا هرکس فرزندی میخواهد به حق علی اصغر دامنش رو سبز کن💚

هرکس خونه میخواد خونه دارش کن💚

هرکس بیماری داره لباس عافیت به تن کنه💚

هرکس ماشین میخواد ماشین دارش کن💚

هرکس رشته رو میخواد قبول شه کمکش کن قبول شه💚

و....💚

خدایا ما جز تو کسیو نداریو تو تنهای امید و پناه ما هستی مارا همیشه در را حضرت زهرا س قرار ده 🤍

خدایا اگر گناهی رو از عمد یاغیر عمد کردیم مارا ببخش🤲😪

خدایا شکرت که منو حسینی قرار دادی🤲🥰

بابت هرچه که دادی وندادی متشکرم ازت💛

یاعلی💓

شمع روشن کردن بله نذرهفتادوتن می‌کنی برای نذرتون هرچی بود حاجت روا شدی تو شام غریبان میدی به هیات ها روشن کنن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من که خدا یکاری باهام کرد کلا سرد شدم زده شدم 

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺

متوسل بشید به حضرت زینب، به خانم رباب، به حضرت رقیه

دخیل ببندید به حضرت فاطمه

حضرت زینب امشب صداهای حاجت‌دار رو بلند میشنوه

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

شمع روشن کردن بله نذرهفتادوتن می‌کنی برای نذرتون هرچی بود حاجت روا شدی تو شام غریبان میدی به هیات ها ...

امسال هم میتونم شمع روشن کنم؟ چون یک نفر هم سپرده ک ب نیتش شمع روشن کنم

امسال هم میتونم شمع روشن کنم؟ چون یک نفر هم سپرده ک ب نیتش شمع روشن کنم

بله میشه به نیت خودتون دوستاتون هرکسی دوست داری روشن کن انشالله حاجت روابشی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

راستشو بگم بهتون من خیلی ادم معتقدی بودم خیلییی تا چند سال پیش، همش نماز و قران میخوندم. اما متاسفان ...

همون کسی که ندا میده تو گوشت همه اش الکیه ،اون خود شیطانه 

به خاطر همین بهت گیر دادم که تو آدم معتقدی هستی ،پس نگو نیستم ،همیشه و همه جا تحت هر شرایطی ،حتی اگه دستت زیر ساطور باشه ، با تمام وجود بگو هستم ،نه اینکه گاهی هستم ،گاهی نیستم ،اینطور شد باورم از دست دادم 

حتی اگه روزگار بهت سخت میگیره ،بگو من شیعه علی هستم ،متوسل شو به ،محمد و آل محمد ،دست خالی بر نمی گردی 

خودم هر بار چیزی رو بخوام ،به شیعه محمد و آل محمد متوسل میشم ،به بهترین و زیباترین  نحو ممکن ،حاجتم میدن 

نمیگم حجابم کامله ،نماز و روزه ام سرجاشه ،اهل دروغ نباشم ،کلی گناهکارم ،ولی یادمه ،وقتی ۱۸ سال بودم ،خیلی به گناه آلوده شدم ، طوری بود که خودم خسته شدم ،سر سجاده گریه می کردم و از خدا و اهل بیت می خواستم نجاتم بدن و دااادن ،به بهترین شکل ممکن نجاتم دادن 

پس بهت میگم هیچ جا نگو می خوام برای مظلومیت امام حسین و اهل بیت ،سوگواری کنم ولی معتقد نیستم 

بگو هستم و مطمئنم حواسشون بهم هست ،هرچی هم بشه من به اونا توکل کردم 

😐🤷🏻‍♀️