2777
2789
عنوان

شام غریبان🕯

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 62 پست
بخدا امروز تو مراسم یه خانم مسیحی اومد کلی نذر کلوچه و شیر داد و کلی دعا خواست از هیآت .واقعا دل همه ...

میدونم گلم چون من با افرادی از مذهب های مختلف سرکار دارم پیام تمام پیامبرها یکی بوده لقمه و نطفه ی حلال این دو تا رو داشته باشی بقیش خود به خود میاد

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی که لقمه و نطفه ی حلال دارن حتی مسیحی هم باشن دلشون میگیره و حتی تو مراسم شرکت میکنن

به لقمه و نطفه ربطی نداره ،اون مسیحی اگه دلش بگیره ،چون به وجود واقعه کربلا آگاه هست یعنی اتقاد داره ولی توی دین و مذهب ،انکار می کنه 

نمیشه معتقد به این چیزا  نباشی ،ولی هر سال تو مراسم شرکت کنی 

😐🤷🏻‍♀️
اینکه گفتی به چیزی جز خدا اعتقاد نداری حدس زدم سنی و کرد باشی.ولی امشب باید توسل کرد .دلت خیلی اروم ...

سنی و کرد؟ کی گفته اخه سنی و کرد ها اعتقادی ندارن؟ من شیعه هستم! 

سنی و کرد؟ کی گفته اخه سنی و کرد ها اعتقادی ندارن؟ من شیعه هستم!

چرا ناراحت میشی؟ من گفتم اعتقاد ندارن؟🙄

بحثی نمیکنم باهات اعصاب نداری

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

به لقمه و نطفه ربطی نداره ،اون مسیحی اگه دلش بگیره ،چون به وجود واقعه کربلا آگاه هست یعنی اتقاد داره ...

یعنی دزدا و قاتل ها هم ممکنه اعتقاد داشته باشن؟ پس چرا پیروی از امام ها و پیامبرها نمیکنن؟؟

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

دین و مذهب فارق از هر مسئله س ،نباید با مسائل دیگه قاطی بشه

باشه

من پارسال شب شام غریبان یه شمع روشن کردم به نیت ۷۲ یار امام حسین که امسال حاجتمو بگیرم ۷۲ تا شمع پخش کنم

خداروشکر امام حسین بهم نگاه کرد و به حاجتم رسیدم و ۷۲ شمع خریدم و پخش کردم

البته من اگه به حاجتمم نمیرسیدم شمع رو پخش میکردم من امام حسین رو به خاطر حاجت گرفتن نمیخوام واقعا از ته دل عاشقشم اگه حاجتم رو هم بده از کرامتشونه که به منه روسیاه نگاهی کردن

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
دین و مذهب فارق از هر مسئله س ،نباید با مسائل دیگه قاطی بشه

اصلا فکر کنم منظورمو متوجه نمیشید! چون من اصلا بحثم شام غریبان نیست. منظورم اینکه من هر سال این موقع دلم میگیره ربطی هم ب شام غریبان نداره! شما اصل مطلب رو ول میکنید چرا؟ من گفتم چطور حاجت روا میشید؟ چون دیدم هر کسی یه مدل خاص رو پیشنهاد میده.

ممنون از توضیحت عزیزم، حاجت روا باشید🥺😍

فدات عزیزم 

همچنین 🙏💚

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

شمع و کجا روشن میکنین ؟

ما ک تو مسجد جا نداریم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یعنی دزدا و قاتل ها هم ممکنه اعتقاد داشته باشن؟ پس چرا پیروی از امام ها و پیامبرها نمیکنن؟؟

چه رو با چی مقایسه می کنی 

یک دزد یا یک قاتل از بدو تولد آدم بد نبود که شرایط اونو به اینجا کشونده 

برو چندتا پرونده بخون ،که همون دزد یا قاتل چطور برای امام حسین موقع عاشورا ،عزاداری می کنن 

امام حسین و اهل بیت ،درشون به روی کسی نمی بندن

😐🤷🏻‍♀️