2777
2789
عنوان

شام غریبان🕯

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 62 پست

دوستان، بگین. 

چطور باید نیت کرد؟ میشه دو تا حاجت خواست یا یکی فقط؟ دقیق بگین چطور .... میتونم امشبم شمع روشن کنم یا نه؟ چون یک نفر هم سپرده ک ب نیت اون یک شمع رو امشب روشن کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستشو بگم بهتون من خیلی ادم معتقدی بودم خیلییی تا چند سال پیش، همش نماز و قران میخوندم. اما متاسفان ...

اتفاقا سه تا چیز هست که روایت داریم اگه میخواین بهترینش نصیبتون بشه نماز اول وقت رو بهش بچسبید.

ازدواج. تحصیل. شغل خوب. 

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

تاپیکی الان زدم 

انجام بده

هفت امام‌ تضمین کردن استجابت رو‌

فقط به خدا بگو که اگر آینده خیر هست 

انجام بشه ...

التماسا برای حاجت کم ارزش دنیا فقط نکن 

ظهور مولا رو بخواه

که اگر به همین زودی ها زنده باشی 

خودت به محضرشون میرسی 

و غمی برات نمیمونه 

تیری به هزاران نشان .

و عاقبت بخیر میشی حسابییییی .

نمازت بخون عزیز.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

هر حاجتی داری این روز ها از خدا بخواه

بگو اباعبدالله تو‌واسطه شو برام💚

در نهایت دست خداست که بشه یا نه

ولی تو هرچی که تو دلت هست رو آرزو کن امشب♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

شمع که بهونه‌س مهم دلته که با خدا امام حسینهوقتی باهاشون رفیق باشی ، هرچی بخوای بهت میدن کافیه جلو ه ...

برای مولامون دعا کن منم دعا کن 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

دوستان، بگین. چطور باید نیت کرد؟ میشه دو تا حاجت خواست یا یکی فقط؟ دقیق بگین چطور .... میتونم امشبم ...

چرا که نشه تازه دعا کردن براهمدیگه هم ثواب داره.. التماس دعا🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

من متوسل میشم به حضرت ابوالفضل امام حسین حضرت زینب و ازشون میخوام پیش خدا واسطه بشن برای حاجت رواییم 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

ممنونم. من پریودم مشکلی ک پیش نمیادگ

نه مشکلی نداره 

ولی اگه میخوای مسجد بری بازم بپرس از دیگران که بیشتر میدونن

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

من متوسل میشم به حضرت ابوالفضل امام حسین حضرت زینب و ازشون میخوام پیش خدا واسطه بشن برای حاجت رواییم

ممنونم. امشب چ دعایی خوبه ک بخونم؟ پریودم مشکلی ک پیس نمباد؟