2777
2789

سلام دوستان

یکی از مشکلات عزیزانی که از یه رابطه سمی خلاص می شن اینه که تا مدتهای زیادی، ذهنشون همچنان درگیر اون رابطه ست.

حالا یا دلشون تنگ میشه

یا صحنه های بد از یادشون نمیره

یا احساس پشیمونی و گناه می کنن

یا هر دلیل دیگه.

ولی چرا؟ 

اگه دلیلش رو ندونید، افکاری سراغتون میاد که حتی ممکنه با از دست دادن خیلی چیزا دوباره بخواید به همون رابطه ناسالم برگردید.

دلیل:

چون رابطه سمی فقط جسمی نیست. ذهنت هم درگیرش می شه.

توی اون رابطه به قول خودمون پدرت دراومده و با هزار جور درد و رنج و التماس و زور و .... از رابطه خارج شدی ولی هنوز نمی تونی طعم آرامش رو بچشی .

چون اون درد و رنج های جسمی و عاطفی رابطه، در ناخودآگاهت نفوذ کرده و به اون ها شرطی شدی.

اینجور وقتا فقط باید با تمرینات ذهنی، مثل هیپنوتیزم و خودهیپنوتیزم ، دوباره و اینبار آگاهانه وارد ضمیر ناخودآگاهت بشی و اون تصاویر زشت رابطه گذشته رو دفن کنی.

یادت باشه

آگاهی : پادزهر روابط سمی

مدرکت از کدوم دانشگاه گرفتی مشتی؟؟

سم شناسی از دانشگاه هاروارد یا سم زدایی از اکسفورد 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی همیشه یه رابطه سمی نیست که تا مدتها یادمون میمونه

بله دوست عزیز درست فرمودید

و اینکه مثلا جای سوختگی روی پوست می مونه ولی دلیل سوختگی می تونه اتفاقات مختلف باشه.

و همونطور که فرمودید خیلی مسائل توی ذهن می مونه و یکی از اون مسائل روابط سمی هستش.

باز ممنون که نظرتون رو به اشتراک گذاشتید