2777
2789
عنوان

چرا زن داداشم اینجوریه😑😖

145 بازدید | 3 پست

بچها من دوتا برادر بزرگتر از خودم دارم اولی ۲۷ دومی ۲۰ ساله

زن داداش اولیم ۲۶ سالشه  . من همیشه با زن داداشم خوب بودم همیشه احترامش نگه داشتم اما دیدم چند بار پشت سرم حرف زده گفته آره این خیلی نچسبه و....

این به کنار اخیرا جواب سلامم نمیده یا ی جوری جواب میده 

من برادرم که شوهر اینه خیلی صمیمی هستیم اینا وقتی من با داداشم حرف میزنم میفهمم یجوری نگاه میکنه منو

و اینکه دخالت بیجا تو زندگی من میکنه چنتا خواستگار آمده واسم مادرم قبول نکرده اینا میگه دخترم بچس میخاد درس بخونه خودمم گفتم میخام درسم ادامه بدم

اما این همش میره میگه نه بزار ازدواح کنه دیگه گیرش نمیاد درس بخونه چکار کنه بزار زودتر ازدواج کنه بهتره 

دیشبم رفته بود رو حیاط داشت با خواهرش حرف می‌زد راجب من ی چیزایی فهمیدم میگفت زشته شانس دارن و.... خیلی ناراحت شدم از این حرفش 

هیچ دلیلی نداره جز حسادت عزیزم،شماهم بهش اهمیت نده انگار وجود نداره،تلاش کن پیشرفت کن تا چشمش در بیاد😂عزیزم منم از زن داداش شانس نیوردم تا چند ماه پیش قکر میکردم خوبه و یهو اون روش رو نشون داد فهمیدیم چی بوده خبر نداشتیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی خواستگارداشتم زن داداشم بااون هایی که خوب بودن مخالفت میکردداداشموپرمیکردنمیزاشت اون هایی که هیچی نداشتن میگفت خوبه دیگه برودرس میخونی که چی بشه الانم که شوهرم استاددانشگاهه شنیدم پشت سرم گفته چیه مگه کارمندبودن ازگشنگی میمیرن شغل آزادخوبه