2777
2789

دلم به حال خودمون میسوزه چرا قانون و مملکت پشت ما زنا نیست چرا حکم یه برده رو داریم؟

عمم میخواست از شوهرش جدا بشه بخاطر دخالت های خانوادش و درگیری هایی که داشتن ، بهش زنگ زدم ببینم چیکار کرد ، برگشته میگه رفتم جلو قاضی نشستم گفتم طلاق میخوام گفت دلیل منطقی بیار گفتم خانوادش اذیتم میکنن دخالت میکنن زنگ میزنن پرش میکنن هر وقت میرم بیرون آمار منو به شوهرم میدن و بهم تهمت میزنن و....

میگه با یه حالت مسخره بهم نگاه کرد گفت هه زن من چهل ساله مادرمو تر و خشک میکنه زیرش لگن میاره و وظیفشه اونوقت شما اومدی میگی بخاطر خانوادش طلاق میخوام ؟ دیگه چی؟ برو بشین تو خونه غذاتو درست کن بشین پشت ماشین ظرفشویی ، میگه گفتم اوکی یه تضمین بده من برم و مطمئن بشم دیگه اذیتم نمیکنه ، میگه شوهرم راضی شد حق طلاقو بده بهم ولی قاضی گفت اینم حق طلاقو بده من نمیذارم بده شما زنا پررو شدید طرف داره با یه معتاد زندگی می‌کنه طلاق طلاق نمیکنه اونوقت تو سر خانوادش اومدی وقت منو گرفتی میگی طلاق ، میگه بهش گفتم ازت شکایت میکنم گفت برو هرکاری میکنی بکن 

بدبخت میگه دست از پا درازتر برگشتم خونه 

من واقعا نمیدونم چی بگم بخدا 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

منم تو دادگاه بودم دیدم چقد طرف آقایونن

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول یاد بگیر بابت پری بودنت احساس بدی نکنی و شرمنده نباشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

شاید اونطور گفته ک عمت برگرده زندگی کنه ی طرفه نرو ب قاضی الان انقد زلاق زیاد شده تقی ب توقی میخوره ...

آخه عزیزم قاضی وظیفشه داوری کنه ببینه چی به چیه نه اینکه طرفو تحقیر کنه عمم قسم میخورد میگفت یه کلمه حرف به شوهرم نزد یه کلمه نگفت به خانوادت بگو دخالت نکنن و فلان 

طرف خودش خواسته حق طلاق بده به زنش قاضی نذاشته آخه به چه حقی ؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

عزیزم اول یاد بگیر بابت پری بودنت احساس بدی نکنی و شرمنده نباشی

😐😂😶‍🌫️

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍